Facebook

Optakt: BFC - AGF

Blokhus_FC_046.jpg
31-08-2011

(Arkivfoto: 3300 tilskuere var til pokalbold mod Brøndby i 2009)

 

Af Torben Pedersen

Viborg FF, Randers FC, Brøndby IF og AaB er alle modstandere, der de seneste år har været gæster på Jetsmark Stadion i pokalturneringen. I morgen venter så AGFs Superligahold, der ligesom Blokhus FC er oprykker i denne sæson.

Blokhus FC har siden sin stiftelse i sommeren 2008, haft adskillige store oplevelser på fodboldbanen, når der har været pokalfodbold på programmet. Denne sommer toppede klubben så den statistik, med også at sikre sig en plads i dette års 1. Division, som indtil nu har budt på 3 kampe, og 4 point.

AGF er endnu engang en stor Pokal-mundfuld, men også den oplevelse, spillerne sigter efter hver sæson, når pokalturneringen skydes igang. Sidste sæson var det lokalrivalerne fra AaB der blev trukket, men et sandt møgvejr, for at sige det som det var, spolerede selve kampdagen, med regn og hård blæst. Det betød et yderst skuffende fremmøde på stadion.

Morgendagens pokaldyst ser dog ikke ud til at løbe ind i samme problemer, da den seneste vejrudsigt (Kl.14.25, Onsdag red.) viser 17-19 grader, svag vind og tørvejr!.

Dermed er forudsætningerne til kampen helt i top, og Blokhus FC glæder sig til at byde velkommen til AGF, og deres altid medlevende fans på lægterne.

 

AGF-trup med mange profiler

 

AGFs spillertrup til opgøret på Jetsmark Stadion tæller flere profiler, heriblandt Peter Graulund, Søren Larsen, Søren Berg og Steffen Rasmussen, blot for at nævne nogle stykker.

AGF skulle med andre ord, stille med alt hvad der kan gå og kravle, dog med et enkelt lille minus, iform af Martin Jørgensen, der af lykkelige årsager ikke er med, men er udtaget af landtræner Morten Olsen, til landsholdets opgave på tirsdag i Parken imod Norge. Her fra Blokhus FC ønsker vi også Martin Jørgensen tillykke med udtagelsen.

På AGFs hjemmeside har man i pokalkampens anledning, lavet en historie om en sand AGF-legende, der oprindeligt var fra Pandrup. Centerforwarden Johannes Langgaard spillede i 4 år hos AGF, inden han flyttede hjem til Pandrup igen. Læs hele den spændende historie HER

 

Køb billet & kom i god tid!

 

Billetsalget er allerede i fuld gang, og forsalget kan der læses mere om, andetsteds her på sitet. Også om hvor man kan købe billeterne. Vi opfordre alle til at komme i god tid i morgen, uanset om man har billet på forhånd eller ej, da der kan opstå køer til stadion, hvis mange vælger at tage til pokalfodbold.

Kampen fløjtes igang kl.17.00 på Jetsmark Stadion! - Velkommen til pokalfodbold i Pandrup!