Facebook

Optakt: BFC - FC Vestsjælland

BFC_sommer_2011_056.jpg
29-10-2011

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FCs formkurve har været stødt stigende på det seneste, men pointene er udeblevet!. Derfor er sæsonens sidste hjemmekamp mod FCV en meget vigtig kamp, som kan give spillerne den selvtillid de har brudg for, før de sidste to spillerunder, begge på udebane.

Efter en formidabel fight og indsats i Esbjerg, fik spillerne ikke point med hjem fra det vestjyske, da ikke mindst to ultra tynde straffespark blev givet til hjemmebanefavoritterne. Blokhus FC spillerne var ihvertfald godt skuffet efter nederlaget for øjnene af godt 5000 tilskuere på Blue Water Arena.

 

Rækkens nr. 5 er gæster

 

FC Vestsjælland er en klub i rivende udvikling, både på og udenfor banen, hvor klubben har hentet den rutinerede træner Ove Pedersen (Tidl. EfB red.) til Sjælland, og samtidig krydret holdet med flere spændende spillere. Og udenfor banen er klubben også inde i en fase, hvor varme i banen på Slagelse Stadion er på tale, og det samme er en generel stadion-udvidelse.

FCV som de hedder i dagligt tale, spiller ofte flot offensivt fodbold, hvor Rasmus Festersen og Lasse Vibe begge er store profiler på holdet.

 

Kaos venter i Pandrup!

 

FC Vestsjælland ønskes velkommen på Jetsmark Stadion, men her efter ophører venligheden også. VI SKAL gå efter 3 point i dag på vores bane, og skulle det ikke blive kaos på banen, blir det med garanti udenfor banen, da hjemmekampen igen i år, falder sammen med Erhvervsmessen 2011 i Jetsmark Hallen, som er den største messe nord for fjorden.

På plus siden set med nordjyske briller, er det værd at bemærke, at FC Vestsjælland i de seneste 5 spillerunder blot har hentet 1 sejr, og i de 5 kampe mødt 4 jyske mandskaber, uden at kunne besejre et eneste af disse. Vi håber for en stund at den statistik kan forlænges i eftermiddag, hvor Blokhus FC fortsat har Peter Tranberg og Christian Overby ude af truppen.

Velkommen til efterårets sidste hjemmekamp på Jetsmark Stadion.