Facebook

Optakt: BFC - Fredericia

Blokhus_FC_048.jpg
16-10-2011

(Foto: Jeppe Østenkær har været godt kørende indtil nu)

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC spillede offensivt måske den bedste kamp hidtil i sæsonen i Viborg, i seneste spillerunde. Alligevel gav det et nederlag med hjem, så i dag skal vi forsøge at revancherer det.

Og hvad er mere oplagt til at gøre det, end imod netop FC Fredericia??

Hvis nogen skulle have glemt det, var det netop Thomas Thomasbergs tropper, der gennembankede "Den Blå Bølge" i sidste test inden sæsonen startede. 7-1 lød det smertende nederlag tilbage i August, og det skal FC Fredericia IKKE slip godt fra i dag!

 

Gæsterne medbringer arbejdshandsker til det nordjyske

 

 - Det er ganske simpelt tåbeligt at tro, det kommer af sig selv. De vil forsøge med fysik og nærkampe at slå vores spil i stykker, og deres offensive folk er nogen, vi skal holde fokus på, så vi skal ind og vise gejst og arbejdsvilje, forklarer Thomas Thomasberg til FC Fredericias hjemmeside.

Og det kan han have ganske ret i. Nordjysk fight er altid en del af opskiften, men oven i det ligger vi vrede for sommerens nederlag, så arbejdshandskerne skal der nok blive burg for i Fredericia i dag.

Gæsterne har ikke tabt i de seneste fire spillerunder, og er selvsagt kæmpe favoritter i dagens kamp, hvor også muligheden for at opleve Europas bedste fodboldspiller anno 1977!.

Blokhus FC er endnu engang glade og stolte over at byde velkommen på Jetsmark Stadion - God kamp til alle.