Facebook

Optakt: BFC - Hobro IK

Jeppe_mod_Randers.jpg
24-09-2011

(Foto: Jeppe Østenkær scorede endnu engang i Brønshøj)

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC og Hobro IK har spillet flere drablige opgør gennem årerne, og efter oprykningen til 1. Division, er det en tradition der kan fortsættes. Hobro IK kommer med favoritværdigheden uden tvivl, og de har også forstærket holdet væsentligt i sommerens løb.

Der ved siden af, kan det nævnes at Hobro ikke har tabt de seneste 5 gange de har været gæster på Jetsmark Stadion.

 

Heldet har manglet - Kommer det imorgen?

 

Man kan ikke overleve kun takket være held, men mange fodboldkampes udfald afgøres ofte via held, og held er ikke just det Blokhus FC har vadet i, i den første del af denne sæson. Man kan nævne flere kampe allerede, hvor lidt held til "Den Blå Bølges" fordel, kunne have givet 1 point, eller endda 3.

Men vi ved hvilke modstandere vi er oppe imod denne sæson, og det kræver uden tvivl tid, at komme i det tempo.

Hobros offensiv er det vigtigste punkt i morgen eftermiddag. Hvis ikke vi kan holde den nede, er chancerne for point minimale. Danilo Arrieta, Kasper Fisker, Svenne Poulsen, Justice John og Adeshina Lawal er alle mulige emner, som HIKs cheftræner Jakob Michelsen kan vælge imellem.

Til sammenlignen er BFC blot blevet én mand mindre i den del af banen, da Ziad Nassar midlertidigt har lagt støvlerne på hylden, da lysten til topfodbold ikke længere var til stede. Læs hans kommentarer om sagen, andets steds blandt nyhederne her på sitet.

 

 

Lokalbraget har kickoff i morgen kl.13.00 - På gensyn til lokalbrag og topfodbold på Jetsmark Stadion.