Facebook

Optakt: BFC - Lindholm IF

Mads_Severinsen.jpg
08-04-2011

(Arkiv: Mads Severinsen har været den måske bedste hidtil dette forår)

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC er med sidste weekends sejr ude mod Holstebro, på vej mod topformen. Spillet var det bedste hidtil i foråret, og flere spillere ser rigtigt godt kørende ud for tiden. Især den hårdtramte midtbane har imponeret, hvor Malthe Nygaard og ikke mindst Mads Severinsen har været fremragende.

Netop på Lindholms midtbane vil gæsterne i morgen finde et stort hul, der er svært at lukke, idet holdets anfører Thomas Quorning er karantæne ramt. Han er om nogen en spiller med stor betydning for oprykkernes hidtil flotte sæson. Sammen med topscorer Morten Thøgersen har de to været outstading frem til nu.

 

Peter Tranberg er begyndt træningen

 

Blokhus FC har efterhånden i nogle uger måtte undvære holdets mest rutinerede spiller Peter Tranberg, der har døjet med knæet. Men det lysner for anføren der er begyndt træningen denne uge. Deltagelse mod Lindholm lørdag, skal man dog nok ikke regne med, men hvis alt går efter planen, nærmer et comeback sig for Tranberg.

 

Svært kampprogram forude

 

Lørdagens lokalbrag er ikke den eneste meget vigtige kamp på kort tid, for allerede næste weekend tager Blokhus FC til Amager, hvor B 1908 er modstanderen. Sundby Idræts Park er lidt af et fort på Amager, og her er intet taget for givet heller. Det er yderst sjældent 8erne sætter point til på eget græs.

Runden efter venter der topkamp på Jetsmark Stadion for Blokhus FC, når Aarhus Fremad er gæster Skærtorsdag kl.15.00.

Blokhus FC er uden tvivl favoritter endnu engang denne weekend, og det er den last topholdet altid må løbe på banen med. Men med tanke på første opgør mod Lindholm og at de er oprykkere, skal BFC være istand til at hente en sejr. 

Siden 2005 har klubberne haft 4 indbyrdes møder, og alle gange er Blokhus FC kommet sejrsrigt ud af kampene. Målscoren hedder 15-3, og da holdene mødtes i 3. spillerunde, vandt Blokhus FC 4-1, i en kamp som burde være vundet med det dobbelte.

Lindholm er dog imellemtiden blevet etableret i rækken, og vil uden tvivl kunne give mere modstand i morgen, når kampen fløjtes igang kl.15.00.