Facebook

Optakt: BFC - Næsby

Conor.jpg
25-03-2011

(Arkiv: Conor O´Brien har overstået sin karantæne, og er klar til hjemme-premieren)

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC fik den bedst tænkelige start på sæsonen i forrige weekend, da holdet fortjent og samtidig hårdt ramt af afbud, hentede 3 point med hjem fra mødet med FC Djursland.

Stillingen i 2. Division Vest fortæller dermed fortsat at, "Den Blå Bølge" fører an i tabellen. Dog er de første spillerunder ramt af adskillige aflysninger rundt omkring, og derfor mangler flere konkurrenter at komme i kamp.

 

Conor og Enevoldsen tilbage - Tranberg og Overby fortsat ude

 

Der er kamp om pladserne ikke mindst med tanke på indsatsen i Grenå sidste weekend. På målmandsposten har Søren Kusk et svært valg til kampen mod Næsby, fordi Simon Enevoldsen nu er spilleklar, mens René Bech imponerede i Grenå. Så spørgsmålet er: Hvem vælger Kusk?

Conor O´Brien er også blandt emnerne for Søren Kusk, når han skal finde startformationen mod fynboerne. Amerikaneren var ude med karantæne i første kamp, men var alligevel ikke på stadion, af den simple grund, at hans nerver ikke kan klare at se sit hold spille uden ham. Han er meget passioneret omkring sin fodbold, og han vil uden tvivl bevise noget på hjemmebane, og dermed også i hans forårsdebut.

 

Undertegnede spår en tæt kamp

 

Gambler eller spilleekspert, hverken vil eller skal jeg ikke kalde mig selv, men set ud fra statistikken, så bliver kampen tæt i morgen.

Blokhus FC fører statistikken mod Næsby, men de to seneste møder er begge endt uafgjort. Begge kampe er dog også spillet på Fyn. Derfør har Blokhus FC haft besøg af Næsby to gange, og begge gange med hjemmesejre. Men i begge tilfælde kun med smale sejre på 2-1 og 1-0.

Næsby er også i besiddelse af rækkens topscorer, Anders Fønss, der har nettet 11 gange i sæsonen. Og i vinterpausen, har klubben hentet det tidligere OB-talent, Anders K. Jacobsen, bedre kendt som AK47. Han scorede i sin debut, og der kræves stor opmærksomhed i morgen, på gæsternes frontduo.

Derfor spår jeg en tæt og spændende topkamp i morgen, men også en hjemmesejr. Intet tager jeg for givet, men med god opbakning i hjemme-premieren, tror og håber jeg på 3 point, som vil give et yderligere boost til holdet, og ikke mindst ligge maksimalt pres på vores konkurrenter.

På gensyn imorgen til første hjemmekamp i 2011 - Kampstart er til sædvanlig tid, kl.15.00