Facebook

Optakt: BFC - Rishøj

Kusk.jpg
30-04-2011

(Arkiv: Søren Kusk vil uden tvivl gøre alt for at hente 3 point i dag)

 

Af Torben Pedersen

Fortid er fortid, nu ser vi fremad! Derfor håber man også inderligt på, at drengene i dag kan sørge for at vi får 3 point, efter hjemmekampen mod Rishøj. Men netop sådan tænke de sikkert også i Thisted, for blot 9 dage siden, da mandskabet fra Køge, var gæster i Thy.

Til dagens kamp for Rishøj, er de dog med garanti uden to af holdets største profiler, da de to tidligere udlandsproffer, Dennis Danry og Morten Avnskjold begge er karantæneramte i eftermiddag.

 

Ingen kampe er lette!

 

Blokhus FC kan se frem til, at få Andreas Damgaard med igen, efter endt karantæne. Og så lysner det også flere andre steder, blandt de mange skader. Her har Blokhus FC fået kritik fra andre klubber om, at klage lidt for meget over skaderne, "For dem havde man også i de andre klubber!", lød modsvaret. Derfor kan vi så igen modsat berette til de mere uvidende parter, at det har været adskillige nøglespillere som "Den Blå Bølge" har måttet undvære, og ikke marginal-spillere som de andre hold!.

 

Historien minimal, inden dagen dyst

 

Blokhus FC og Rishøj BK har kun tidligere mødtes 1 enkelt gang. Det var i næst-sidste spillerunde i efteråret, hvor BFC den pågældende dag, også blev offer for en elendig dommerpræstation, som kostede 2 gange rødt kort.

Kampen sluttede da alligevel hele 4-1 på Sjælland til BFC, og hos Blokhus FC var Nickolaj Thomsen dobbeltmålscorer, mens også Andreas Damgaard nettede, og det samme gjorde også Micky Malling.

 

Blokhus FC - Rishøj er og bliver en vigtig kamp - Det kan der ikke diskuteres noget om. Kampstart i eftermiddag er. 15.00 på "INGOLF Park"