Facebook

Optakt: BFC - Thisted FC

Stadion_vinterdaekket.jpg
17-02-2011

(Foto: Træningsanlægget er igen igen, dækket af store snemasser)

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC spiller i aften den syvende træningskamp siden 24. Januar, og modstanderen i aften er lokalrivalerne fra Thisted FC. Efter 3 sejre i træk, bliver det spændende at se hvor holdet står iforhold til den anden oprykningskandidat fra 2. Division Vest.

Aftenens modstander har blot spillet 4 kampe i opstarten, iforhold til BFCs seks. Og det kan godt få betydning på flere områder i aften.

Blokhus FC har været gennem særdeles hårde strabasser på det seneste, og deroveni en træningsweekend, med 3 træningspas, og 1 kamp.

 

Thisted FC har set gode ud i deres kampe

 

Selvom Thisted FC ikke har spillet så mange kampe endnu, ser det alligevel ud til at Peter Enevoldsen har fået sit mandskab til spille i takt og tone, med udemærkede resultater til følge. Én sejr, et nederlag og to uafgjorte er høstet indtil nu.

Blokhus FC ser også mere og mere stabile ud, efter seks spillede kampe. Resultaterne er begyndt at komme, og knap så mange mål er sluppet ind. Søren Kusk prioriterer kampe på forskellige måder, og det kan sagtens gå ud over helheden engang imellem - Men resultater i træningskampe betyder stort set ingenting.

 

Flere af de samme spillere må trække læset

 

Især midtbanen er hårdt ramt af skader hos Blokhus FC. Senest er Simon Rosenqvist dømt ude med skinne på foden i 14 dage, og så vil tiden første derefter, vise hvordan hans ene klogle har det. Et stykke af knoglen blev slået af i kampen mod Hobro IK for 12 dage siden.

Mark Larsens lyske er endnu engang brudt op, hvilket naturligvis sætter ham tilbage. Og Rasmus Christiansens knæproblemer ser heller ikke ud til få en ende foreløbigt.

Peter Tranberg vender tilbage i truppen, efter pause tirsdag mod Løgstør, og det samme formodes Jonas Westmark at gøre i forsvaret, hvis han baglår kan stå distancen.

 

Kickoff i aften på kunstbanen i Pandrup, er kl.18.00