Facebook

Optakt: BFC - Tjørring

Kusk_1.jpg
13-05-2011

(Arkiv: Søren Kusk kan efter torsdagen "Gave" se sit hold helt til tops)

 

Af Torben Pedersen

6 point på én enkelt uge, kan være resultatet efter morgendagens opgør på Ingolf Park. Men inden 3 point kan smides på tavlen, skal kampen lige vindes først.

Og netop weekendens kamp på eget græs, sender store forventninger ud i samfundet. Men det er netop det der kan blive farligt imod Tjørring, som på det seneste har rørt fornuftigt på sig i bunden, og kan skimte en plads over stregen. Undervurderes Tjørring imorgen kan det få fatale følger, og kostbare point blive smidt. Alt andet lige har vi et meget ungt hold, der uden tvivl kan mærke presset i både medier og blandt publikum, og opbakning er derfor lige så vigtigt imorgen, som det var i Thisted.

I den forbindelse må jeg endnu engang sende store roser til de mange medrejsende BFC-fans, der leverede en lydkulisse på udebane, som aldrig set før. Det var en kæmpe fornøjelse, som spillerne også bemærkede ekstra i fredags.

 

Statistikken taler for sejr - Men pas nu på!

 

Torsdag eftermiddag kom melding fra DBU. Middelfart havde modtaget en pointstraf for brug af en ulovlig spiller, og det betød pludselig at Blokhus FC fik smidt yderligere 3 point på kontoen. Den havde INGEN set komme.

Dejligt er det jo med 3 point, men alligevel ville det nu have været skønnere, hvis vi selv havde spillet os til dem. Men regler er regler, og DBU har blot fulgt reglsættet, og det bekom jo os glimrende i denne omgang.

Når Blokhus FC i morgen løber på det efterhånden rigtigt flotte græstæppe i Pandrup, taler statistikken klart for en hjemmesejr. Men som bekendt skal kampen lige vindes på banen, og ikke på papiret (Selvom det altså også kan lade sig gøre, som vi erfarede torsdag).

3 gange tidligere har vi mødt Herning-holdet, og Blokhus FC har vundet alle opgør. Målscoreren hedder 12-2 i vores favør, og alt skriger jo til himmelen om 3 point i morgen.

Jeg tror selvfølgelig på 3 point, og spillerne det samme. Det kunne være skønt at gå på weekenden med 6 point for 1 kamp!

Kampstart imorgen er til normal tid, kl.15.00