Facebook

Optakt: Blokhus FC - AaB

Jetsmark Stadion.jpg
14-08-2009

 

Af Torben Pedersen

Forrige weekend blev en kort en af slagsen for Blokhus FC, da kampen mod Tjørring IF blev afbrudt efter 26 minutter, da et uvejr satte ind over Herning området.

Derfor glæder spillerne sig måske endnu mere med at komme igang mod AaB II i morgen, og forhåbentligt får de lov at spille 90 minutter denne gang!.

To nye angribere prøvetræner iøjeblikket

En canadisk angriber træner for tiden med truppen, for at se om han er den rette spiller som udvidelse til 2. divisionstruppen. Samtidig har angriberen Martin Vixø med fortid i Kolding FC trænet med hele ugen, og den 20-årige angriber har et udemærket CV at vise frem, hvor adskillige scoringer står noteret. En tredje angriber er faktisk også med under træningen, nemlig en gammel kending, Mira Mupier. Han har endnu ikke nogen afklaring om sin fremtid, og holder formen ved lige i Blokhus FC. 

Der er flere tvivlsomme spillere til AaB kampen

Skader er nu engang en del af sporten, men er selvfølgelig mindre sjove at have, når truppen i forvejen er lidt smal. Det positive er tilgengæld at flere "nye" spillere så har fået chancen og vist at de er sultne og samtidig vist gode ting.

De langtidsskadede spillere Michael Pedersen og Kasper Stiller er med garanti ikke aktuelle til weekendens kamp, mens der er tvivl om både Malthe Guldager og Nickolaj Thomsen. Sidstnævnte fik et vrid i knæet under torsdagens træning, og intet er sikkert om han spiller eller ej.

AaB er en svær modstander

AaB er altid en svær modstander i divisionen. På forhånd er taktikken næsten umulig at sætte 100 %, idet man ikke ved hvad de bolchestribede kommer med. Tidligere resultater fortæller at Blokhus FC har et overtag mod aalborgenserne, men det er sjældent at det har været nogle nemme opgaver.

Seneste opgør klubberne imellem var i April 2009 på Jetsmark Stadion, hvor Blokhus FC vandt 2-1, efter AaB ved Emil Haucke var kommet foran i det første minut.

Seneste AaB-sejr på Jetsmark Stadion er helt tilbage til den 7. Oktober 2000. Faktisk det allerførste møde klubberne imellem, hvor AaB vandt 1-0.

Der er kampstart kl.15.00 på Jetsmark Stadion - Kom og støt drengene i den første hjemmekamp.