Facebook

Optakt: Blokhus FC - Holstebro

Henning P bænk.jpg
11-06-2010

(Foto: Henning Pedersen (tv.) har sidste opgave som cheftræner i Blokhus FC)

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC kan lukke og slukke for en på mange måder spændende, og til tider godkendt sæson. Men helt officielt kan man først vurderer sæsonen efter man kender resultatet mod Holstebro, som er gæster i sæsonens sidste opgør i 2. Division Vest.

Det bliver den store "farvel dag", hvor ikke mindst Henning Pedersen stopper endegyldigt i klubben efter godt 7 års imponerende og løftende arbejde. Klubbens udvikling har han om nogen været med til at rejse i først Jetsmark IF, og senere Blokhus FC.

På spillerfronten vides det på nuværende tidspunkt at, Lars Mynderup og Daniel Seehausen begge stopper efter kampen mod Holstebro. Meget kan og vil sikkert ske der iløbet af sommeren, ikke mindst på grund af den kommende cheftræners ønsker og idéer. 

Fortiden fortæller at der er spillet 4 opgør mellem klubberne på Jetsmark Stadion, og med hjemmeholdet som klart dominerende, med 3 sejre og en enkelt uafgjort. Og aldrig før er der scoret mindre end 3 mål i en kamp på Jetsmark Stadion mod Holstebro, og ikke mindst kampen fra Maj 2006 vækker minder. Til dem der ikke præcist husker kampen, sluttede den med hjemmesejr på 6-4!!  -  Lad det endeligt gentage sig i morgen.

Blokhus FC kan med en sejr opnå 4. pladsen, mens Holstebro hverken kan rykke op eller ned i tabellen, hvor de uanset resultatet slutter som nr. 10 i 2. Division.

Der er kampstart til sædvanlig tid kl.15.00 - Og der henvises til at publikum bliver på Stadion efter kampen, og giver Cheftræner Henning Pedersen den afsked som han oprindeligt fortjener i Blokhus FC.