Facebook

Optakt: Blokhus FC - Ikast fS

Jetsmark Stadion.jpg
28-05-2010

(Foto: Jetsmark Stadion bliver kun benyttet for anden gang i foråret mod Ikast)

 

Af Torben Pedersen

Efter et ellers fremragende forår, er spillet i den grad gået i stå, her hvor det for alvor begynder at spidse til. Målene er udeblevet de to seneste kampe, og så vinder man ikke nogen fodboldkampe, så enkelt er det.

Hobro og Aarhus Fremad har begge overhalet Blokhus FC i tabellen, og meget skal gå galt hos konkurrenterne, hvis ikke Blokhus FC skal ud og hente 9 point i de sidste 3 kampe for at kunne gøre sig gældende. Det må ihvertfald være målsætningen, og så må man se hvad det bringer.

Ikast som gæster Pandrup lørdag eftermiddag, kommer med en flok talentfulde spillere i en trup, der gang på gang leverer spillere til Superligaen. Derfor skal man ikke undervurderer det purunge midtjyske mandskab, som dog må undvære Sylvester Igboun og Jesper Bøge der begge sidder over med karantæne.

Hos Blokhus FC er der håb om at Alex Ndugga bliver klar til kamp, da han den seneste tid har været med sit sportscollege en tur i syden. Han skulle returnerer til Danmark fredag, og derfor burde kunne være i truppen mod Ikast. Tilgengæld er Malthe Guldager ude mod Ikast med karantæne, efter den dybt kritisable advarsel mod FC Hjørring, der ikke var skyggen af. Men den kæmpemæssige dommerbrøler kan ikke laves om, og viceanføren må vige plads til andre mod Ikast.

Der er kampstart på Jetsmark Stadion til normal tid, kl.15.00.