Facebook

Optakt: Blokhus FC - Varde IF

Jetsmark Stadion 1.jpg
11-09-2009

 

Af Torben Pedersen

5 sejre, 2 uafgjorte og 3 nederlag - Sådan hedder Blokhus FC´s statistik imod Varde IF. Blokhus FC har aldrig tabt hjemme til det vestjyske mandskab, men har derimod haft svært ved at hente point i Varde, hvor man har tabt de seneste 3 gange.

Seneste møde mellem klubberne var den 2. Maj i år på Jetsmark Stadion, hvor kampen endte 1-1. Quincy Antipas bragte Blokhus FC foran 1-0, mens Lennart Kruse udlignede for gæsterne.

Men det scenarie gentager sig ikke i morgen, da ingen af de nævnte spillere er med i opgøret. Quincy Antipas sidder ude med skade, mens Lennart Kruse er skiftet i sommerpausen til Aarhus Fremad. Nyerhvervelsen Muhammed Akinci er ligeledes ude med skade mod Varde.

Skades-situationen er dog begyndt at lysne i Blokhus FC, eftersom Kasper Stiller træner med for fuld kraft, og også har optrådt på 2. holdet. Michael Pedersen har også været på græs, efter sin ankelskade, helt tilbage til 31. Januar ´09, men har stadig et stykke vej til spilletid.

Kampen mod Varde IF bliver også en del af FIFA´s Fair play dage, og vil blive markeret på mere utraditionelvis som optakt til kampen, hvor også den nye måltavle vil blive taget i brug for første gang.

Endnu engang kan Blokhus FC dog ikke løbe fra at holdet er favoritter mod de vestjyske gæster, der indtil nu har hentet 3 point i rækken, og er placeret under stregen inden weekendens spillerunde.

FIFA Fair Play-kampen bliver fløjtet igang kl.15.00 på Jetsmark Stadion.