Facebook

Optakt: Blokhus FC - AB

Blokhus_FC_048.jpg
14-08-2011

(Foto: Jeppe Østenkær kan se frem til en sæson med brormand i Blokhus FC)

 

Af Torben Pedersen

Der skrives søndag eftermiddag historie i Blokhus FC, og endda på flere måder. Klubbens tilværelse i 1. Division, kan man for første gang opleve den weekend, og at en så lille klub, med så lille et opland, er blandt landets 26 bedste fodbold, er jo helt fantastisk.

Den anden del er det antal skader som har ramt holdet i opstarten, og så mange vigtige spillere har aldrig måtte kigge på fra sidelinien samtidig. Kasper Stiller er ude 4-6 uger med skinne på knæet, efter at have beskadiget menisken, samt forstrukket både korsbånd og ledbånd. Dette skete i denne uges træninger op til premieren.

Nickolaj Thomsen er også ude med knæproblemer, og regner selv med 3-4 ugers pause. Malthe Nygaard, Peter Tranberg og Jonas Westmark er også spillere der har siddet ude i opstarten.

 

En række debutanter gør sig klar

 

Søren Kusks unge mandskab vil til dagens hjemmekamp indeholde en hel række mulige debutanter, idet både Christoffer Hansen, Marc Pedersen, Rasmus Østenkær og seneste skud på stammen, Casper Røjkjær, alle er med i truppen til kampen mod AB.

Nyerhvervelsen fra USA, Dustin Corea, er ikke med i dagens kamp, da hans papirer ikke er gået helt iorden endnu.

Gæsterne fra AB fortæller også om skadesproblemer på deres hjemmeside, inden premieren i dette års udgave af 1. Division. Holdets målmand Jens Waltorp, med fortid i AaB har problemer med knæet og bliver hjemme i København, mens holdets nye midtbaneslider, som er hentet hjem til klubben fra Viborg, Nicolai Melchiorsen, også må sidde ude i opgøret, da han døjer med en dårlig ankel.

Dette bliver uden den mindste tøven, en sand kamp for overlevelse allerede fra første fløjt, så kom derfor på stadion og støt hele områdets fodboldhold, Blokhus FC, der kæmper med blandt toppen i dansk fodbold! - Opbakningen betyder alt, det viste play-off kampene mod Nordvest FC meget tydeligt. Der er kampstart kl.15.00 på Jetsmark Stadion.

God kamp.