Facebook

Optakt: Blokhus FC – FC Sydvest

Casper_Nordstrom_-_profil.jpg
Blokhus FC's midterforsvar Casper Nordström må sidde over lørdagens kamp mod FC Sydvest grundet en skulderskade pådraget under pokalkampen mod Silkeborg IF onsdag.
28-09-2012

Af Thomas Jansen

En travl fodbold uge afsluttes lørdag d. 29. september kl. 15.00 når oprykkerne fra FC Sydvest kommer på besøg hos Blokhus FC på Jetsmark Stadion.

Inden for den sidste uge har vores unge drenge været kastet ud i et par store udfordringer mod henholdsvis en af 2. divisions oprykningsfavoritter, Næsby, og et Superligamandskab i form af Silkeborg IF. To svære kampe, hvor Blokhus FC har vist gode takter.

I hvad der må formodes en af sæsonens sværeste kampe, udebane mod Næsby, spillede Blokhus FC fortjent uafgjort 2-2 i en kamp hvor Blokhus FC i 2. halvleg spillede det bedste fodbold indtil videre i denne sæson. Få dage efter ventede en endnu svære udfordring, da 3. runde af den danske pokalturnering bød på et besøg fra Superligaen. Her vandt gæsterne fra Silkeborg IF en smal 0-1 i en kamp, hvor Blokhus FC igen imponerede i 2. halvleg.

Nu gælder det så igen 2. division vest på lørdag når FC Sydvest kommer på besøg. Det bliver også en svær udfordring, men på en anden vis end de to tidligere kampe.

- Det er en kamp hvor vi er nødt til at omstille os rent mentalt. Vi kommer til kampen fra to svære kampe, som er lette at sætte sig op til og hvor vi har gjort det rigtig godt, men hvor det ikke på forhånd har været forventet at vi skulle vinde, fortæller Blokhus FC cheftræner Bo Zinck og fortsætter;

- Når vi lørdag vi møder FC Sydvest, skal vi igen ind og tage rollen som favoritter. Det er en stor mental opgave, og det er ikke noget man bare lige kan gå ud og træne på træningsbanen. Samtidig har vi også pokalkampen fra i onsdags i benene. Hvor meget det får at sige er svært at forudsige.

FC Sydvest, der er oprykkere og pt. indtager sidstepladsen i tabellen er et helt nyt bekendtskab for Blokhus FC, der ikke tidligere har været oppe imod holdet fra…

- Det gør ikke dagens kamp mindre spændende og heller ikke mindre svær for den sags skyld. FC Sydvest er efter en svær start som oprykkere begyndt at få point, og har hentet sine nuværende fire point i de seneste tre kampe, konstaterer Bo Zinck, der med de nævnte faktorer i tankerne er meget spændt forud for kampen, som han dog understreger, skal give tre point.

- Vi er på hjemmebane, og her spiller vi for at vinde hver gang. Det gælder derfor også lørdag mod FC Sydvest. Tre point i den kamp er simpelthen så vigtigt.
Blokhus FC må til kampen undvære Casper Nordström, som pådrog sig en skulderskade under pokalkampen mod Silkeborg IF. Derudover er Christoffer ”Buffi” Hansen og Søren Reese fortsat ude grundet. Dog er begge påbegyndt træningen og forventes klar i nær fremtid.

Vi ses på stadion når Blokhus FC – FC Sydvest fløjtes i gang lørdag d. 29. september kl. 15.00.

Skulder ved skulder når den blå bølge ruller!