Facebook

Optakt: Blokhus FC – Middelfart

bf8c0d013bcb50dce2ae0770873efd8d[1].jpg
Christoffer "Buffi" Hansen her i luftduel, må desværre sidde over i kampen mod Middelfart på grund af skade.
24-08-2012

Af Kenneth Hansen (praktikant)

Sæsonens anden hjemmekamp venter nu lørdag og her kommer Middelfart på besøg på Jetsmark Stadion.

Efter en flot start på sæsonen med to sejre i divisionen og en sejr på hele 9-0 i pokalen, måtte vi bide i græsset på udebane mod Brabrand i seneste runde, hvor vi tabte 2-0 trods stor overvægt i spillet. Vi skal derfor tilbage på pointsporet til hjemmekampen mod Middelfart, hvilketBlokhus FC cheftræner ikke er i tvivl om.

- Kort sagt er det en kamp vi skal vinde. Som tidligere nævnt har vi en ambition om, at vores hjemmebane skal være et fort, og det bliver det kun ved at få en masse sejre på eget græstæppe. Så derfor skal vi gerne ud at dominere kampen i morgen. Samtidig er det også vigtigt at bevare en form for respekt overfor vores modstander, og er der en ting, der skal være styr på den her gang, så er det at vi skal undgå at lave de samme fejl, som bl.a. førte til mål i Brabrand. Derudover skal vi bare fortsætte de gode spillemæssige takter, som vi har haft og sørge for at arbejde godt for hinanden, forklarer Bo Zinck forud for kampen.

Middelfart G & BK er i denne sæson oprykkere fra Danmarksserien, men samtidig et hold som har oprustet over sommerpausen. Middelfart er i øjeblikket placeret som et midterhold i tabellen med fire point efter tre kampe. De startede med et uafgjort resultat mod FC Svendborg, efterfulgt af et udebanenederlag til Ringkøbing IF, inden de sidste weekend slog Marienlyst med cifrene 3-0. Her formåede de bl.a. at være effektive i et par kontrasituationer som førte til mål, hvilket kan anses som en af Middelfart G & BK styrker.

Middelfart træner Torben Mølby & midtbanespiller Morten Frandsen om kampen mod Marienlyst:

Torben: Ja heldet var med os i dag - ingen tvivl om det, men hele holdet fortjener stor ros for en jætteindsats i den ulidelige varme. Desværre viste kampen tydeligt, at vi mangler kræfter og at der stadig skal bygges på fysikken samt at spillet kan forbedres, men igen - det kræver flere kræfter. Men sejren er vigtig. Nu er der optimisme og gejst i truppen, og så er det altid lettere at bygge på.

Morten: Det er dejligt at vi kom rigtigt på tavlen med en sejr. Måske ikke den mest fortjente sejr. Vi blev presset voldsomt tilbage, hvilket betød at kæderne ikke hang rigtigt sammen. Vi har et par meget vanskelige kampe foran os med hhv Blokhus ude, og Næsby hjemme.

Citater lånt fra www.middelfartfodbold.dk.

Det bliver spændende at se, om drengene i morgen kan holde weekend med tre point ekstra på kontoen. Så kom og bak holdet op, når Blokhus FC i morgen lørdag d. 25. august tager imod Middelfart G & BK klokken 15.00 på Jetsmark Stadion.