Facebook

Optakt: Blokhus FC - Thisted FC

BFC_skulder_ved_skulder_ved_saesonstart.jpg
Der bliver brug for at stå skulder ved skulder hvis alle tre point skal hentes mod et formstærkt Thisted-hold.
09-11-2012

Af Thomas Jansen

Årets sidste divisionskamp er lige om hjørnet, og der bliver sluttet af med et brag af en kamp når lokalrivalerne fra Thisted FC kommer på besøg.

Blokhus FC cheftræneren ligger da heller ikke skjul på at han ser frem til at tage hul på årets sidste kamp.

- Det kan ikke blive en meget bedre kamp at slutte af med inden vi går til vinterpause. Et lokalopgør mod Thisted FC. Det er altid gode kampe når vi mødes, og der vil uden tvivl være høj intensitet, fight og spænding. Lad mig slå fast med det samme – jeg glæder mig, understreger Blokhus FC cheftræner Bo Zinck, som til kampen desværre må se bort fra Nickolaj Thomsen og Nick Svendsen, som begge sidder over med karantæne.

Det gør ikke en svær kamp nemmere, og svær det er den. Thisted FC er nemlig kommet rigtig godt i gang efter en svær sæsonstart. Nu stryger pointene ind på kontoen og Thisted FC er nu kun to point bag os i tabellen.

- Det bliver en meget hård kamp for os. Thisted er et godt hold og de kommer med masser af selvtillid efter en rigtig god periode. De har også tidligere meldt ud, at de skal være med i oprykningskampen, og ingen tvivl om at vi skal levere en god indsats i dag hvis vi skal have de tre point. Fastslår Bo Zinck, som får særligt selskab på sidelinjen denne dag.

Kampen mod Thisted markere nemlig også en tilbagevenden fra en af person, som har betydet meget for klubben gennem en årrække. Tidligere Blokhus FC cheftræner Henning Pedersen er nemlig assistenttræner på Thisteds mandskab og skal således indtage en plads på udeholdets trænerbænk denne gang. Vi håber Henning må få en flot velkomst når han igen træder ind på Jetsmark Stadion, men ikke at han får noget med ud igen. Med et stor smil på læben tilslutter Bo Zinck sig dette scenarie.

- Henning har betydet utroligt meget for vores klub, og fortjener en flot velkomst, men så heller ikke mere, smiler Bo og hentyder til at pointene skal blive på Jetsmark Stadion selvom han for det meste ønsker sin gode ven det bedste.

- Henning har også betydet meget for mig personligt og er ikke bare min tidligere kollega i klubben, han er også en rigtig god ven. Faktisk er det Hennings fortjeneste at jeg i dag står her som træner, og jeg skylder Henning rigtig meget. Jeg håber derfor jeg kan få lov at sige Henning mange tak ved at slå ham og Thisted lørdag, smiler Bo Zinck.

Ja, der er nok at glæde sig til når årets sidste divisionskamp fløjtes i gang lørdag d. 10. november kl. 14.00. Der er lagt op til en ekstremt spændende kamp, men også meget svær opgave for de unge drenge i blåt, så lad os for sidste gang i år stå skulder ved skulder når den blå bølge ruller – vi ses på stadion!