Facebook

Optakt: Brabrand - BFC

Blokhus_FC_084.jpg
04-06-2011

(Arkiv: Peter Tranberg har scoret 3 mål i 5 kampe mod Brabrand!)

 

Af Torben Pedersen

I næstsidste spillerunde kan Blokhus FC selv afgøre 2. Division Vest ved at hente point i Brabrand.

Skulle det ende med nederlag, kan 1. pladsen også sikres hvis Aarhus Fremad sætter point til i Lindholm, der kæmper for endnu en sæson i rækken. Man kan ikke komme udenom at det ligger for fødderne af Søren Kusks tropper, der dog ikke vil løbe rundt med hænderne over hovedet før det er helt endeligt.

I Aarhus har Fremad dog allerede tilkendegivet at Blokhus FC vinder rækken - Men den køber man ikke nordpå endnu.

 

Kom med til Brabrand og vis spillerne den opbakning de fortjener

 

Spillerne hos Blokhus FC og hele trænerstaben herom, skal takkes for deres fantastiske indsats indtil nu, med det unge materiale der har været tilgængeligt. Derfor vil og skal det være på sin plads, at støtte holdet i årets sidste udekamp i morgen kl.15.00

Kampen i Brabrand kan blive den der afgør at Blokhus FC endegyldigt slutter som etter - Derfor: Mød op, og støt op om holdet!

Uanset hvordan denne sæson skulle ende, kan man kun sende store roser afsted til Blokhus FC, for det arbejde man har leveret. Truppen har imponeret lige fra start, og det skal man takke Søren Kusk rigtig meget for.

Spillerne har dog også fremstået som nogle sande krigere på banen, når der har været lidt modgang. Men koldblodigheden, og det gode pasningsspil der blev terpert igen og igen inden sæsonen, har været outstanding at se på.

Ledelsen i Blokhus FC skal også sendes store roser, og prikken over I´et kom, da man kunne præssenterer en forlængelse med Søren Kusk foran sponsorerne til hjemmekampen mod Aarhus Fremad.

 

Alt kan ske - Men kampen i Brabrand bliver svær!

 

Blokhus FC er sat til at være ret så store favoritter rundt om hos bookmakerne, idet holdet næsten allerede har vundet rækken. Det betyder blandt andet, andet man kun får sølle 1,85 tilbage ved sejr i Brabrand, på en bane hvor BFC ikke har vundet i mindst 8 år!

Derimod giver Aarhus-mandskabet hele 3,25 tilbage hos Bet365.com, hvilket må siges at være et glimrende odds.

Til kampen bør der dog være en enkelt forskel på holdene. Nemlig at Blokhus FC kæmper for at vinde rækken allerede i morgen, og at Brabrands sæson sådan set er forbi. Selvom man selvfølgelig ikke vil tabe med vilje.

Der er lagt op til drama i Brabrand i morgen - Kampstart er kl.15.00