Facebook

Optakt: Brabrand - Blokhus FC

Bo_Zinck_-_2011.jpg
18-08-2012

Af Kenneth Hansen (praktikant)

Så er det tid til turneringsfodbolden igen, ovenpå en pokalkamp i midtugen der bød på en 9-0 sejr, hvilket betyder at holdet nu er oppe på 3 sejr i træk.

Men morgendagens udekamp bliver langt fra en walkover, hvor den blå bølge ruller til Brabrand, der ligeledes er kommet godt fra start med først en 1-0 sejr hjemme over Ringkøbing efterfulgt af et uafgjort resultat mod Marienlyst.

Bo Zinck om Brabrand og kampen:

Det er et ungt energisk hold, som samtidig er de også meget fysisk stærke i deres spil. Det bliver en rigtig svær opgave, men hvis vi spiller vores spil og lukker ned for deres forcer, er det samtidig en opgave som kan løses. Jeg har selvfølgelig set dem og er også forberedt på hvad de kommer med. Men jo det bliver helt sikkert en svær udekamp, ligesom mange af de andre udekampe vi kommer til at have. Men jeg er meget optimistisk omkring den kamp, da vores unge hold samtidig spiller noget meget fornuftigt fodbold i øjeblikket. Glæden i truppen er virkelig stor i øjeblikket, hvor vi jo har fået tanket en masse selvtillid i vores trup. Og jeg tror og håber da også på, at vi kan tage til Brabrand og få en sejr, for vores hold er altså svære at slå i øjeblikket. Men det er samtidig vigtigt at holde begge ben på jorden og arbejde for sagen, for Brabrand er som sagt et meget godt hold. Det positive er jo også, at vi til denne kamp har Nickolaj Thomsen tilbage, og det bliver godt at få vores anfører tilbage på holdet.

Det bliver spændende at se om de unge Blokhus FC drenge kan tage endnu en sejr på udebanen mod Brabrand, som bliver spillet lørdag klokken 14:00 på Brabrand IF’s idrætsanlæg.