Facebook

Optakt: Esbjerg fB - BFC

Blue_water_Arena.jpg
23-10-2011

(Foto: Blue Water Arena, Esbjerg. Rammerne der venter BFC søndag kl.15.00)

 

Af Torben Pedersen

Fy for den!. Det var første tanke der strejfede, med tanke på søndagens opgør i Esbjerg, i en kamp hvor forskellen mellem netop EfB og BFC vil kunne ses. Ikke formentligt kun på banen, men så sandeligt også ved omgivelserne, hvor vestjydernes hjemme, Blue Water Arena, er blandt landets mest smukke og mest opdaterede fodbold stadions. Der er et pænt hop ned til Jetsmark Stadion derfra!...

Folk spørger hele tiden: "Hvornår henter Blokhus FC mon den anden sejr?", og jeg er altid optimistisk anlagt, men lad mig sige det med det samme. De 3 point nægter jeg at tro på, kommer søndag i Esbjerg. Hvis dette skulle blive modbevist, så erkender undertegnede hermed, at en kasse kolde øl, leveres på min regning.

 

EfB offensiv ikke optimal før kampen

 

Set med nordjyske briller, er det en stor lettelse, at Esbjerg må undvære en af rækkens mest pågående og målfarlige angribere, Jesper Lange til weekendens kamp. Det er faktisk før set, at netop offensiven ofte afhænger meget af hans spilhumør og dybdeløb.

Og det er en af de få positive ting på forhånd, som Søren Kusk kan tage med. Derudover skal han sikre at sit forsvar, spiller en kamp som i sidste weekend, hvor Fredericia var gæster i Pandrup. Det var netop én af disse kampe, hvor man efterfølgende kunne sige, at her skulle vi have hentet de 3 point.

Men kynismen manglede, og det samme gjorde en skadet Christoffer Hansen i angrebet, hvor han ellers han fået en fremragende start på livet i 1. Division, og Blokhus FC helt generelt. Han blev afløst af Nickolaj Thomsen, og tanken om de to sammen i angrebet kunne jo sagtens friste på et tidspunkt.

 

Vinterpausen nærmer med hastige skridt

 

Før vi får set os omkring er det pause i 1. Division, og derfor vil så mange point så muligt i de sidste kampe inden nytår, være mere end velkommen på kontoen, så vi får det bedst mulige udgangspunkt, på det sværeste forår i klubbens historie.

Håbet herfra er dog blot at drengene spiller en acceptabel kamp i eftermiddag, og får tanket noget selvtillid, i en kamp, som jeg vil tillade mig at kalde for: Gratis, da ingen tror på at Søren Kusks drenge kan hive noget med hjem fra Esbjerg. God kamp drenge, nyd oplevelsen på dette smukke stadion, og fortsat god weekend.