Facebook

Optakt: Esbjerg II - Blokhus FC

Blokhus FC 086.jpg
30-04-2010

(Foto: Trænerstaben håber og tror på at Tranberg er klar mod Esbjerg II)

 

Af Torben Pedersen

Cheftræner Henning Pedersen ser lige nu et mandskab der præsterer både under træning, men så sandelig også under kamp. Sidste weekends uafgjorte resultat mod Aarhus Fremad skulle uden tvivl have givet 3 point, iforhold til spil og chancer.

Iforhold til den kamp vender to forstærkninger tilbage til holdet, nemlig Peter Tranberg og Bobo Niambele. Og hvilke forstærkninger må man sige, men to mand er ligeledes også væk med skader. Muhammed Akinci ventes ude nogle uger, og i værste tilfælde 4-5 ugers pause med en lårskade. 17-årige Nick Svendsen er ligeledes skadesramt, og han døjer med det ene knæ. 16-årige Søren Reese er udtaget som erstatning for Nick Svendsen.

Men også hjemmeholdet kommer med unge talenter, krydret med den tidligere Djurgården angriber Jones Kusi-Asare, og nyinvisteringen fra HB Køge, U-21 landsholdets Sebastian Andersen.

Esbjerg truppen mod Blokhus FC:

Morten Christensen, Jakob Ankersen, Jones Kusi-Asare, Peter Ankersen, Sebastian Andersen, Niels-Peter Mørck, Tommy Ladefoged, Marco Hansen, Dennis Klose, Søren Nørgren, Mikkel Vestergaard, Kristian Skov, Steven Somers. 

 

Blokhus FC er godt kørende

 

Men med seneste indsats mod Aarhus Fremad, og ugens træning generelt er det en særdeles optimistisk cheftræner der er klar til at bryde statistikken i Esbjerg:

 - Vi har jo aldrig vundet dernede, men det er jeg sikker på at vi kan denne gang. Ikke mindst pga. vores nuværende form, stabilitet, og gode rytme, fortæller Henning Pedersen.

 - Vi er utroligt godt kørende for tiden, og det er mildest talt svært at pege på noget negativt overhovedet, der skulle vende pilen lidt nedad. Vi er i forrygende kondition, og spillet fungerer som vi har set på det seneste, ganske ubeklageligt, understreger cheftræneren, der godt ved hvad opgaven i morgen er:

 - Jamen vi skal vinde. Vi vil være med om den play-off plads til det allersidste, og derfor er kravet 3 point. Det er ganske enkelt det eneste der rigtigt tæller for os, og vi har både formen og holdet til det lige nu, ingen tvivl om det, slutter Henning Pedersen.

Der er kampstart kl.13.00 i morgen, på Esbjerg Atletik Stadion.