Facebook

Optakt: FC Skanderborg - Blokhus FC

d623eac7e53fa6e32dc9c7871b74a151.jpg
20-10-2012

Af Thomas Jansen

Efter to skuffende runder med nederlag til hold i den nedre ende af tabellen, skal Blokhus FC idag lørdag forsøge at komme tilbage på sporet i udekampen mod FC Skanderborg.

Skanderborg er før dagens runde placeret på en syvende plads med 16 point fra sæsonens første 11 kampe. Det er kun tre point mindre end os selv på tredje pladsen, og nogen nem kamp bliver det da heller ikke ifølge Blokhus FC's cheftræner Bo Zinck.

- Det bliver en rigtig hård kamp for os. Skanderborg har fået godt med point, ikke mindst når man tænker på at de er oprykkere. Det er et hold som er meget direkte i sit spil, og det skal vi være meget opmærksomme på i vores taktiske tilgang til kampen, lyder det fra Bo Zinck.

Trods de svigtende resultater i de seneste par kampe melder cheftræneren om et par uger, hvor træningen har været meget positiv. Derudover kan der meldes om en næsten skadesfri trup.

- Vi kommer til at stille i stærkeste opstilling, og derfor skal vi ganske enkelt ned og vinde den kamp, hvis vi skal følge med de andre hold i toppen af rækken, fortæller Bo Zinck, som forventer et fysisk opgør.

- Skanderborgs spil er meget fysisk betonet og det er et hold som fighter godt. Så selvom vi kommer i stærkeste opstilling, bliver det ikke nogen nem kamp. Især har Skanderborg vist sig gode på hjemmebane.

At der ikke findes nogle nemme kampe er vi blevet mindet om i de sidste par runder. Denne runde skulle vi gerne igen blive mindet om hvordan det føles at tage de tre point med hjem. Det får vi muligheden for idag kl. 13.30 når opgøret mellem FC Skanderborg og Blokhus FC fløjtes igang i Skanderborg.