Facebook

Optakt: FC Svendborg - BFC

Kusk_1.jpg
28-05-2011

(Foto: Søren Kusk har sikkert haft fokus på dødbolde denne uge)

 

Af Torben Pedersen

Turen går til Fyn for anden gang på 9 dage, når Søren Kusks tropper besøger FC Svendborg. De orange-klædte fynboer mødte vi også på eget græs i Oktober, og her vandt "Den Blå Bølge" med 2-0. Siden da er sket meget, men én ting er sikker: Statistikken taler godt, når det handler om vores udeturer til Fyn denne sæson.

 

Fokus på dødbolde

 

Siger man FC Svendborg, siger man også farlige dødbolde og nogle store drenge. Og ikke mindst holdets frontløber, Jesper Rasmussen, ved hvor målet står. Og netop den fynske styrke i luftrummet, har sikkert Søren Kusk sikkert haft god fokus på under ugens træninger i det nordjyske.

Blokhus FC er i en god position før de sidste runder, men man ved også et pointtab kan ryste det unge mandskab, der hurtigt ville kunne føle presset. Men en fordel denne weekend er, at Aarhus Fremad spiller lørdag, og Blokhus FC først søndag, selvom spillerne sikkert vil sige, at det intet betyder før kampen på Fyn, hvor Aarhus Fremad iøvrigt også spiller. Deres modstander er dog bare Næsby, som de traditionen tro, har det rigtig svært med. 

Faktisk har Aarhus Fremad ikke vundet i det seneste 5 forsøg i netop Næsby, og derfor sender vi da gerne en venlig tanke til Fyn - Men kun lørdag!!

 

Vi skal selv afgøre det - Og det er det sjoveste

 

Blokhus FC er uden tvivl favoritter søndag eftermiddag, og det skal vi prøve at leve op til. Dog skal vi huske på to ting: Sidst vi spillede mod FC Svendborg på deres plæne, sluttede kampen målløst, og dermed pointdeling = pointtab. Og sidst vi spillede mod FC Svendborg i netop Maj måned tabte vi 1-0!

Derfor er intet givet på forhånd før kampen i morgen - Men fingerene krydses, og så håbes der det bedste. Og en Næsby-sejr denne weekend gør heller ikke noget.

 

God weekend og god kamp - Kampstart søndag i Svendborg er kl.13.00