Facebook

Optakt: Hobro - Blokhus FC

Træningsopstart 2011 2.jpg
04-02-2011

(Foto: Kusk har ikke været tilfreds med de første kampe - I morgen skal blive bedre)

 

Af Torben Pedersen

Efter to gange AaB står den nu på møde med Hobro IK, hvis 1. Divisionsmandskab har imponeret det forgangende efterår. På nuværende tidpunkt vides det ikke hvilket spillere der er med hos Hobro i morgen, men alle skal have kamptræning på et tidspunkt, og derfor regnes der med stærk modstand til Blokhus FC.

Søren Kusk har prøvet to forskellige startopstillinger i de to første træningskampe, og måske han finder frem til en tredje imorgen?. Hvem ved...

Muligheden for at se en ny mand er nemlig til stede, idet Ziad Nassar er kommet til i ugens løb. Den offensive spiller kan dække stort set samtlige offensive positioner, men mest sansynligt er det han får chancen helt fremme. Det skal dog nævnes at det heller ikke vides med ham, og han starter opgøret på kunstbanen i Hobro, eller om det bliver på bænken.

 

Conor er tilbage i Danmark

 

Endnu en stor glædelig nyhed denne uge, er at amerikaneren Conor O´Brien er tilbage i Danmark efter en forlænget ferie hjemme i USA. Hans kontrakt udløb efter sidst kamp i 2010, og han har siden stået uden fast klub. Men med tankerne på de kommende spændende kampe i foråret, har han besluttet at forlænge opholdet i Danamrk, hvor han også føler sig rigtig godt tilpas.

Det er med store spænding og glæde at vi ser ham på banen igen - Welcome back Conor.

Conor O´Brien har endnu ikke trænet med holdet endnu, da han først landede i Danmark igår (Torsdag red.) men muligheden for han alligevel spiller i morgen er til stede, da han har holdt formen ved lige så godt som det er muligt, hjemme i staterne.

Kampstart i morgen er allerede kl.10.15 på Amerikavej i Hobro - HUSK varmt tøj...