Facebook

Optakt: Hobro IK - Blokhus FC

BFC - Hobro.jpg
20-08-2009

 

Af Torben Pedersen

Man skal blot tænke 4 måneder tilbage, før man finder det seneste møde mellem Blokhus FC og Hobro IK. Nærmere betegnet den 18. April på Jetsmark Stadion.

Kampen dengang huskes for årets svinestreg på Jetsmark Stadion, da gæsternes Peter Thomsen savede Quincy Antipas midtover halvvejs bagfra i en kontra, og korrekt blev præsenteret for et rødt kort.

Trods undertallet var det alligevel Hobro der kunne løbe med sejren, efter rent tyveri ved højlys dag, da de slog til på en kontra efter 72 minutter.

Men Blokhus FC var selv skyld i fadæsen, og kunne have lukket opgøret langt tidligere. 

Ny mand i BFC: Martin Vixø(Foto: Mulig debutant: Martin Vixø) 

Kampene mod Hobro har altid nerve, og ikke mindst høj intensitet. Ingen af holdene vil tabe, og det gælder om at slå til når chancen er der.

Ved det seneste møde med Hobro, stiftede gæsterne bekendskab med Quincy Antipas for første gang. Det kostede et rødt kort.

Til kampen fredag aften er der en mulig debutant i Martin Vixø, der netop er ankommet fra Kolding FC. Martin spillede sin første kamp i sidste weekend for Jetsmarks Serie 1, hvor han både scorede og lavede en assist, og var klart kampens bedste spiller.

I morgen gælder det så Hobro IK, der ifølge eget udsagn er rækkens bedste mandskab. Der kan forventes fight og intensitet - Så HUSK benskinnerne!

Der er kampstart på Hobro Stadion kl.18.30