Facebook

Optakt: Lokalopgør i Hjørring

Brian Ulstrup.jpg
25-05-2010

(Foto: Brian Ulstrup i midten, er særdeles tvivlsom mod FC Hjørring)

 

Af Torben Pedersen

Resultaterne har de seneste par spillerunder været skuffende, og hele topstriden er blevet meget intens. Spillerne i Blokhus FC kommer dog ikke til at mangle motivation i morgen, når de betræder fjendens græstæppe i Hjørring.

Dette er et opgør som alle bare vil spille, og ikke mindst Kasper Stiller der senest optrådte for de hvide i Vendsyssel. Han måtte dog noget slukøret forlade opgøret mod FC Svendborg med en ankelskade, og betegnes som usikker til morgendagens opgør på Hjørring Stadion, hvor der ventes at komme mange tilskuere for at hylde hjemmeholdets oprykning.

Hos Blokhus FC står to busser stand-by hvis det bliver nødvendigt, til at kører fans til Hjørring for den nette sum af 100,- kr. tur/retur inkl. éntrebillet til Stadion. Et tilbud der stadig kan benyttes ved at ringe til Vibeke Sørensen fra Blokhus FC Support. Også Blokhus Vikings sender folk afsted til kampen, som kun kan blive god og festlig, og ikke mindst nervepirende for de blå.

Begge mandskaber kommer til kampen uden karantæner, og Henning Pedersen kan kun nu håbe, at en af forårets bedste, Kasper Stiller bliver kvit og spiller i morgen. Kampen kan blive skæbnesvanger for Blokhus FC, idet der efter lokalopgøret kun mangler 3 spillerunder i 2. Division Vest.