Facebook

Optakt: Middelfart - BFC

Blokhus_FC_010.jpg
25-04-2011

(Arkiv: "Air Force One", alias Andreas Damgaard er karantæneramt i eftermiddag)

 

Af Torben Pedersen

Umiddelbart skulle jeg have svært ved at se, at Søren Kusk får svært ved at tænde sine spillere til dagens kamp på Fyn, hvor oprykkerne Middelfart er modstanderen. For efter nederlaget Skærtorsdag til Aarhus Fremad, er spillerne opsatte på at få vasket pletten væk.

Derfor kommer kampen også på et perfekt tidspunkt for holdet, og samtidig også i en periode hvor hjemmeholdet ikke fungere. De har indkasseret hele 12 mål de seneste 2 kampe, men det kan også være netop det, der gør at de vil ud og vise noget i dag!

 

Vice-anfører og forsvarskrumtap er ude

 

Blokhus FC må løbe på banen i dag, uden Andreas Damgaard der fik en dum advarsel mod Aarhus Fremad, og dermed afsoner karantæne i dag. Det betyder at Cheftræneren bliver tvunget til lidt justeringer i bagkæden, men uden den helt store betydning.

Sidst  holdene mødtes var i efteråret på Jetsmark Stadion, og også det eneste møde mellem klubberne. Her vandt Blokhus FC godt nok, men efter et målorgie, og en god indsats fra Middelfart der blot tabte 4-3, men altså scorede hele 3 gange.

 

BFC motivationen SKAL være størst i dag

 

Middelfart ligger påtrods af de seneste nederlag, solidt placeret i midten af tabellen, mens Blokhus FC som sagt fortsat er 1er. Den plads skal forsvares, da Fremad også fortsat har en udsat kamp i hånden. Faktisk netop på samme bane, hvor Blokhus FC spiller i dag.

Første og største krav i dag, er dog at Blokhus FC skal vise motivation, og viljen til sejr - For til sidst at holde fast og bringe 3 point med hjem til det nordjyske.

 

Der er kampstart i Middelfart i dag - kl.14.00