Facebook

Optakt: Næsby - BFC

Kusk og Zinck.jpg
03-09-2010

(Foto: Smilene er store efter den gode sæsonstart)

 

Af Torben Pedersen

På trods af skader formår Søren Kusks drenge alligevel at imponerede gang på gang, og hente point hver weekend. Endnu ikke er holdet går fra banen som taber, og den stime skulle gerne fortsætte mod Næsby.

Næsby er kommet rigtig flot fra start denne sæson, og har heller ikke tabt i turneringens første 4 kampe. Blandt andet er pointene kommet i hus efter uafgjort ude mod Brabrand, og sejr ude mod FC Svendborg. Tilgangen af den stærke og tidligere FC Fyn angriber Anders Fønss, har uden tvivl været en succes hos Næsby indtil nu, og det bliver en af opgaverne at stoppe ham lørdag.

Ud af de 10 seneste indbyrdes opgør fører Blokhus FC aldeles suverænt med 8 sejre, 1 uafgjort og blot 1 nederlag, men det er så sandelig ikke et tegn på at det bliver nemt i morgen. Det er altid svært at spille i Næsby, og sådan fortsætter det sikkert også.

Sidst tilbage i Maj startede kampen også efter værst tænkelige omstændigheder, da Næsby kom i front efter kun 4 minutter. Det lykkedes dog at hive 1-1 i land da Jeppe Østenkær udlignede godt et kvarter før tid, i en til tider hæsblæsende kamp, med flere gode tilbud under vejs.

Hos Blokhus FC kan Cheftræner Søren Kusk glæde sig over at 3 spillere vender retur til truppen fra skader, idet både Nickolaj Thomsen, Kasper Stiller og Muhammed Akinci alle er klar til kampen mod Næsby.

Kampstart på Fyn er kl.15.00, og omtale fra kampen findes som sædvanlig på hjemmesiden efterfølgende.