Facebook

Optakt: Næstved - BFC

BFC_profiler_018.jpg
01-10-2011

 

Af Torben Pedersen

Skulle man befinde sig et sted i nærheden af Næstved i morgen, ville det være oplagt at, opleve et tidligt drama i denne sæson. Blokhus FC gæster Næstved, i en kamp der er en af de såkaldte: 6-points-kampe.

En eventuel taber i morgen, vil stå med rigtige dårlige kort på hånden, selvom det fortsat er tidligt i sæsonen. Man vil med andre ord sidde fast i den frygtede bundstrid, som tradionen tro næsten er umulig at slippe ud af igen.

 

Uro i Næstved før kampen

 

Af personlige årsager har Næstved Boldklub mistet cheftræner Brian Flies, hvilket kom frem fredag. Det efterlader Peter Nielsen (Nu tidl. ass. træner red.) med ansvaret for kampen mod Blokhus FC, imens de grønblusede leder efter en ny chef.

Ikke en super optakt før en yderst vigtig kamp, men det kan også smitte af og give en ekstra indsprøjtning til spillerne, der vil ud og vise hvad de kan. Set med nordjyske briller kan man jo kun håbe på den modsatte effekt, på et hold der slet ikke er dårligt:

Anders Clausen, Lasse Qvist og Karsten Jensen er alle målbeviste herrer, og alle en del af Næstveds offensiv. Med andre ord skal defensiven stå sin prøve igen i morgen, hvor der er kampstart kl.15.00.

 

2 point til sammen - I 10 kampe!

 

Fælles for begge morgendagens mandskaber er, at de begge blot har hentet 1 point hver, i de seneste 5 kampe. Fælles i den sammenhæng er så det pussige, at det ene point kom i hus for begge hold, da modstanderen hed Hobro IK.

Blokhus FC fik som bekendt sidste weekend, og fik tanket selvtillid på den konto, og samtidig har holdet gjort det fornuftigt de seneste år, hvor turen er gået over broen.

Men uanset hvordan man prøver at dreje det til en fordel, vil bookmakerne det anderledes, for ikke ét sted, spåes Søren Kusks drenge de store chancer i Næstved.

 

Vi følger spændt med i opgøret og bringer seneste nyt, efter morgendagens bundgys!.