Facebook

Optakt: Nordvest FC - BFC

Kusk_og_Zinck.jpg
14-06-2011

(Arkiv: Bo Zinck (th.) scorede senest vi mødte Holbæk-klubben)

 

Af Torben Pedersen

Onsdag aften kl.19.00 fløjtes der op til den første af to yderst spændende kampe, mellem Nordvest FC og Blokhus FC. To af dansk fodbolds "Nye" moderne "FC-klubber" som nogen ynder at kalde det.

Og klubberne har faktisk ret så meget til fælles. Begge klubber er nemlig overbygningsklubber, som også begge er stiftet den. 1. Juli 2008! Altså er klubberne helt identiske hvad år og fødselsdag angår.

 

Vi kigger tilbage i historiebøgerne

 

Det er ikke første gang Blokhus FC skal møde Holbæk-klubben, og så alligevel jo. Det er første gang under navnet Blokhus FC. Men klubberne spillede også i samme række så sent som i sæsonen 2004/2005, under navnene Jetsmark I.F. og Holbæk IB. Klubberne mødtes i den pågældende sæson allerede i første spillerunde i netop Holbæk, i en kamp som sluttede 1-1. Troels Jensen scorede for Jetsmark, mens Kenneth Sørensen udlignede for sjællænderne.

 

Største og vigtigste kampe i begge klubbers historie

 

Hvis man udelukkende kigger tilbage i historien, under klubbernes nuværende navne, ja så må de to kommende opgør, betegnes som de mest præstigefyldte kampe for begge klubber. Også selvom Blokhus FC havde fornøjelsen af Brøndby I.F. i pokalen, og Nordvest FC besøg af FC København i samme turnering.

Dette her er uden tvivl de vigtigste kampe for Blokhus FC ihvertfald. Men omvendt tænker man det samme om Nordvest FC.

 

Begge klubber suveræne i denne sæson

 

Blokhus FC sluttede med hele 70 point for sæsonens 30 kampe - Langt mere end forventet før sæsonen tør jeg godt understrege!

Nordvest FC vandt Øst-kredsen med 5 point mindre, og har været gode defensivt i sæsonen, hvilket blot 29 indkasserede mål også indikerer.

Det bliver med andre ord kampen mellem: Blokhus FCs offensiv & Nordvest FCs defensiv - Ihvertfald på papiret.

Vi følger løbende op på tingene i disse playoff kampe, så hold dig løbende opdateret her på blokhusfc.dk