Facebook

Optakt: Otterup - BFC

Kusk_og_Zinck.jpg
19-05-2011

(Arkiv: Søren Kusk & Bo Zinck har ekstra god grund til at smile for tiden)

 

Af Torben Pedersen

Kigger man i tabellen, vil de fleste sige: 3 point mod Otterup. Men hvis drømmen om en 1. plads også skal bevares til slut i sæsonen, er det også en nødvendighed. Men man skal blot huske på i den sammenhæng, at Blokhus FCs første nederlag i denne sæson, rent faktisk var til netop Otterup, i en kamp hvor det så ud til at "Den Blå Bølge" gik på banen og undervurderede fynboerne.

Kampen sluttede 2-1 til Otterup på Ingolf Park, og det husker de fleste som en slem skuffelse. Men omvendt har vi også blot mødt Otterup en enkelt gang på fremmet græs førhen, for et lille årstid tilbage. Det var godt nok i april opgøret blev spillet, men Blokhus FC vandt 3-2.

 

Otterup kæmper desperat for overlevelse

 

Otterup ligger inden morgendagens helligdags-runde lige over nedrykningsstregen, med 1 point ned til forfølgerne. Og det giver jo sig selv at kampen er lige så vigtig for fynboerne som for os, så der bliver kamp til stregen.

Her kan vi jo så læne os lidt op af vores offensive kræfter der på det seneste har været på forsiderne, og ikke mindst i landsdækkende TV. Nickolaj Thomsen og Jeppe Østenkær har ramt målformen, og det må gerne fortsætte imorgen.

Kampen imorgen som bekendt kendt falder i denne "Ferie" som visse personer ynder at kalde den, vil sikkert trække mange folk af huse i Otterup og omegn, og hvis du ønske at følge Blokhus FCs drenge i aktion i morgen, så skal du tidligt op på din fridag.

 

Kampstart er nemlig sat allerede til kl.12.00, så der er ikke plads til at nogen sover over sig. - God kamp og god forlænget weekend.