Facebook

Optakt: Ringkøbing IF - BFC

f4b61d2a295a8afcd8374f9deab7c715[1].jpg
02-09-2012

I dag søndag d. 2. september ruller den blå bølge til Ringkøbing med det mål at kunne vende hjem med tre point til de ni der allerede er hentet hjem.

Blokhus FC cheftræner Bo Zinck er dog opmærksom på, at Ringkøbing IF er et utroligt stærkt hjemmehold og det bliver derfor ikke nogen nem opgave at hente de tre point med hjem.

- Ringkøbing er et sted, hvor vi burde kunne tage en sejr, men Ringkøbing er samtidig et rigtig godt hold på hjemmebane, som med nederlaget til Aarhus fremad her i tirsdags, vist nok havde sit første hjemmebanenederlag i noget der ligner to år. Så selvom Ringkøbing er oprykkere, er det ikke et hold man bare lige går over og slår. De er et rigtig godt fightende hold, specielt på hjemmebane med deres eget publikum i ryggen. Derudover skal vi være opmærksomme på deres omstillinger, hvor de virkelig er skarpe, fortæller Bo Zinck forud for søndagens opgør.

Blokhus FC kommer til Ringkøbing med selvtilliden i orden efter sidste rundes sejr hjemme over Middelfart. Trods 3-1 sejren, erkender Bo Zinck dog, at der er plads til forbedringer.

- Resultatmæssigt gik det meget godt mod Middelfart, hvor vi på trods af, at vi overlod initiativet til dem de sidste 35 minutter, spillede en god kamp. Holdets fokus er nu, at vi vil forsøge at etablere os i top 4-5 stykker det næste stykke tid, og det gør vi kun ved at få en masse sejrer og dermed en masse point på kontoen, fastslår cheftræneren, som sigter mod flest mulige point i den tre kommende kampe, inden det gælder topholdet Næsby i hvad der formentligt bliver en af sæsonens sværeste opgaver.

- Efter Ringkøbing ude, har vi Marienlyst og Svendborg hjemme, inden der så venter en svær udebanekamp den 22. september, mod en af rækkens tophold Næsby. Kampen mod Næsby bliver som sagt en svær kamp mod et godt hold på udebane. Det betyder så, at vi samtidig skal sørge for at skrabe en masse point sammen i de tre kampe inden. Det burde vi have gode muligheder for, da vi eksempelvis i de to hjemmekampe mod Marienlyst og Svendborg skal klare os godt, da vi jo som udgangspunkt har som målsætning at vinde på vores hjemmebane.

Først og fremmest gælder det dog udekampen i Ringkøbing, hvor der som sagt også står tre point på målsætningen, men med to hjemmesejre indtil videre i sæsonen, er der ingen tvivl om, at Ringkøbing IF vil forsøge at drille Blokhus FC.

Du kan læse mere om Ringkøbing IF’s indgang til kampen på klubbens hjemmeside ved at klikke her.

Ringkøbing IF – Blokhus FC fløjtes i gang i dag søndag d. 2. september kl. 13.30.