Facebook

Optakt: Rishøj - Blokhus FC

Lysmast.jpg
05-11-2010

(Foto: For BFC ser det lyst ud - I en ellers mørk tid) 

Af Torben Pedersen

Sidste weekends formidable indsats imod Thisted FC, skal følges op i efterårets sidste udekamp, mod det sjællandske oprykkerhold Rishøj. Undertegnedes viden om netop Rishøj er yderst sparsom, og derfor kan der være meget vanskeligt at drage paraleller holdene imellem.

Men lørdag eftermiddag omkring kl.16.00, er vi blevet meget klogere hvad det angår. Indtil nu har tingene kørt på skinner for Blokhus FC, men som anfører Peter Tranberg passende sagde efter kampen mod Thisted, skal der ikke andet til end pointtab imod Rishøj, og sejre til Thisted og Aarhus Fremad før det hele næsten er lige igeni toppen. Derfor er kampen på Sjælland yderst vigtig med henblik på det endelige regnskab, i en spillerunde hvor begge mandskaber er uden karantæner.

Med BFC´s position i 2. Division Vest, er der heller ikke det vilde at komme efter for eventuelle spillelystne dusørjægere, da en udesejr kun bliver belønnet med 1,50 hos Danske Spil. Rishøj´s hjemmebanestatistik indtil nu lyder på, 1 sejr, 3 uafgjorte og 2 nederlag.

Blokhus FC har endnu ikke tabt på udebane denne sæson, og den statistik vil holdet gøre alt for at holde fast i.

Der er kampstart på Rishøj Stadion lørdag kl.14.00