Facebook

Optakt: Skovbakken IK – Blokhus FC

b2f1a1a2fa6897beb54d0c62576ea2d3.jpg
06-10-2012

I dag lørdag d. 6. oktober ruller den blå bølge til Veljby Stadion i jagten på tre point. Her venter en dyst mod Skovbakken IK.

Vores modstander Skovbakken IK har inden dagens kamp fem point og er placeret på en 14. plads lige under nedrykningsstregen. Alle fem point er kommet af uafgjorte resultater og Skovbakken jagter således stadigt sæsonens første sejr. Det betyder ikke at der venter nogen nem kamp på Vejlby Stadion, og det er Blokhus FC cheftræner Bo Zinck meget bevidst om, selvom missionen er at kontrollere kampen på vejen mod de tre point.

- Lørdagens kamp mod Skovbakken bliver en lidt svær opgave, på trods af at de i øjeblikket ligger under stregen. Vi skal gerne forsøge at fortsætte de gode takter fra de sidste par kampe, hvor vi har fået spillet noget godt fodbold, med en meget fornuftig disciplineret defensiv. Vi kommer højest sandsynligt til at få lov til at have meget af spillet, ligesom det var tilfældet sidste weekend mod FC Sydvest. Det skal vi selvfølgelig udnytte, så vi kan komme derfra med en sejr. For det er et hold, vi skal slå for at fastholde vores nuværende position i toppen, fortæller cheftræneren på vejen mod dagens kamp.

Der skal tre point med hjem til Nordjylland, men det kræver en koncentreret indsats, hvor standarden fra de seneste kampe skal fastholdes.

- Det er vigtigt at vores unge drenge ikke tager for let på opgaven, efter vores fine præstationer i de sidste tre kampe, for vi kan ikke bare tro, at kampen er en, man bare går ned og får overstået, og så har man tre point med hjem. Skovbakken har været lidt uheldige her i de første kampe og sidste sæsons nummer otte er sultne efter at få en sejr. Derfor er det et hold, som virkelig vil fighte for at få point imod os, forsikrer Bo Zinck inden han slutteligt tilføjer;

- Derudover skal man slet ikke undervurdere Skovbakken på eget græstæppe, da de i indeværende sæson kun har lidt et enkelt nederlag på hjemmebane i denne sæson.

Kampen mellem Blokhus FC og Skovbakken IK fløjtes i gang på Vejlby Stadion i dag lørdag d. 6. oktober kl. 13.00.