Facebook

Optakt: STORT lokalopgør!

Kusk_1.jpg
05-11-2011

 

Af Torben Pedersen

Der venter med garanti et brag i eftermiddag, når Blokhus FC drager til Hjørring, og krydser klinger med vores nordjyske "venner", og det er sagt med et glimt i øjet. På forhånd ved jeg bare at, INGEN vil tabe disse kampe indbyrdes, da alle kender alle, og der er tradition for disse intense kampe.

Det bliver også to hold der kommer til at spille opgøret, hvor flere profiler mangler. Men det gør det hele bare mere intenst, for så kommer der reserve på holdene, og de fighter så bare det endnu mere, for at vise de er gode nok. Lad os håbe på en god fight, men inden for lovens rammer.

 

Point efterlyses!!!

 

Efter sidste weekends ellers igen, ganske udemærket kamp mod FC Vestsjælland, gik Blokhus FC igen pointløse fra én fodboldkamp. Hvilket en lettere irriteret målmand, Simon Enevoldsen, kommenterede på efterfølgende:

 - Jeg håber vi spiller en helvedes-til-kamp næste weekend, og bare får point. Alle de gode kampe tæller ikke, det er KUN point det handler om, sagde keeperen til kanalsport.dk efter kampen.

Og cheftræner Søren Kusk som har kunnet se holdet udvikle sig på det seneste, ved også at point er kravet nu:

 - Vi skal have 4 point i de sidste to kampe, før vi kan sige det er realistisk, at vi kommer tæt på stregen igen, understregede Søren Kusk.

 

FC Hjørring har fået gang i spillet

 

Men men men... Den så ellers velsmurte manskine på det seneste, led et knæk forrige weekend, hvor FCH også var ude i et lokalopgør, denne gang mod Hobro. Udover et smertefuldt 4-0 nederlag til slut, kunne FC Hjørring og konstarerer, at hele 3 mand ryger i karantæne, til dagens lokalopgør mod Søren Kusks "Blå Bølge"... Roel Van Hemert (Rødt), Calum Butcher (2 x gult), samt Buster Munk (Gult), fik alle point nok til afsoning af karantæne, og her ligger vores chance mod FC Hjørring, der altså tvinges til at stille med 3 nye ud af fire mulige i bagkæden.

Blokhus FC har fortsat Peter Tranberg og Christian Overby siddende udenfor, og det vil de også gøre resten af efteråret. Peter Tranberg skal opereres for at få løst sit skadesproblem, men skulle uden tvivl være klar til opstarten efter julepausen.

Blokhus FC håber på den maksimale opbakning i Hjørring i eftermiddag, til en kamp der har kampstart kl.15.00 - God kamp!