Facebook

Optakt: Thisted - BFC

Blokhus_FC_064.jpg
06-05-2011

(Arkiv: Mon ham på billedet får opmærksomhed i aften?)

 

Af Torben Pedersen

Opbakningen til udekampen i Thisted er stor. En dobbeldækker er fyldt til randen med sponsorer og lokale, der vil følge opgøret i aften kl.19.00. Efter sidste uges store Thomsen-show, har der været fuld knald på. Ikke mindst på klubbernes hjemmesider, der konstant beretter om nyt før kampen i aften.

 

Farlige folk i front

 

Blokhus FC stiller som bekendt med Nickolaj Thomsen, som muligvis har fået lidt mere opmærksomhed fra Thisted FCs Cheftræner Peter Enevoldsen, end hvad han normalt ville. Hos Thisted FC er topscoreren den unge Mikkel Agger, der netop er udtaget til en Landsholds U-19 træningssamling. Samme situation stod Jeppe Østenkær i for et par år siden, og netop de to spillere ligger begge godt med i toppen på listen over målscorer, med hver deres 12 mål i sæsonen.

 

Ingen karantæner - Men hvad med skader?

 

Hverken Thisted FC eller Blokhus FC har karantæner før aftenens brag, og det gør selvfølgelig at holdene kan stille med stærkeste hold, hvis ikke nogen er skadesramt. Og netop den sidste kategori, er én man ikke råber højt om i trupperne. Det holdes mildest talt hemmeligt, frem til kampstart.

 

Statistikken siger uafgjort i aften!

 

Blokhus FC og Thisted FC har tidligere spillet spændende kampe indbyrdes. Ialt står historien lige nu på 7 indbyrdes turneringsopgør, og her er pointene meget lige fordelt. Faktisk har klubberne hentet lige mange point, idet de begge har vundet 2 kampe over hinanden, og 3 opgør er endt uafgjort.

Ud af de 7 kampe er 3 af opgørerne endt med resultatet 1-1, og derudover er 4 kampe endt med 1 måls-sejre. Eneste resultat der skiller sig ud gennem historien, er hele 10 år siden, hvor holdene lå i Danmarksserien. Her vandt Blokhus FC (Dengang JIF red.) 4-1. Og i Thisted vil man sikker også hænge sig lidt fast i vinterens resultat i en træningskamp, hvor Thisted vandt hele 6-2 i Pandrup. MEN... det var en træningskamp.

Vi lukker vores optakt med, at kigge på sæsonens første møde mellem klubberne. Det var opgøret hvor Enevoldsen stod overfor Enevoldsen, far mod søn. Den vil også hænge lidt ved i aften. Det bliver blot 2. gang i historien de to møder hinandens hold.

Resultatet af det første opgør, endte som bekendt med en flot Blokhus FC-sejr på 3-2. Her scorede blandt andet, Jeppe Østenkær og Conor O´Brien, hvilket de også gerne må i aften!

På gensyn i Thy i aften - Kickoff er kl.19.00 på Sparekassen Thy Arena.