Facebook

Optakt til Blokhus FC - A. Fremad

BFC - A fremad.jpg
23-04-2010

(Arkivfoto: Riisvangen i Aarhus har lagt græstæppe til mange gode kampe)

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC´s oprykningsdrømme kan kun forblive indtakte hvis man får point mod Aarhus Fremad, og gerne 3 af slagsen. Men på forhånd ved vi at kampene mod de gule og sort-stribede fra Danmarks næste største by altid er intense og tætte opgør. Således er de seneste to kampe endt uafgjort, og begge spillet på Riisvangen Stadion i Aarhus.

Ud af ialt 7 kampe er det kun lykkedes Blokhus FC at vinde én kamp mod Aarhus Fremad, mens 3 er tabt og 3 er endt uafgjort.

Det bliver også et af de såkaldte brødre-opgør når Jeppe og Rasmus Østenkær mødes igen igen, og sidst endte det som bekendt uden scoringer.

Aarhus Fremad kommer som ubesejret i foråret, hvor man blandt andet har slået et af topholdene Randers Freja, og spillet uafgjort ude mod Hobro. Derudover er to bundhold, AaB II og Tjørring begge blevet besejret.

Blokhus FC er også inde i en god periode hvor spillet er særdeles spændende at følge, og senest hvor holdet underholdte i 6-0 sejren mod Tjørring IF.

Brian Ulstrup og Muhammed Akinci skulle være tilbage fra skader mod Fremad, mens man tilgengæld må undvære Bobo Niambele der sidder over med 1 karantænedag.

Der er kick-off kl.15.00 i Jetsmark, og endnu engang på Bane 2.