Facebook

Optakt til Blokhus FC - Tjørring

Bane 2.jpg
16-04-2010

(Foto: Stadion er stadig ikke spilleklar, og derfor spilles der igen på Bane 2)

 

Af Torben Pedersen

Efter en sand magtdemonstration mod AaB II der blev spillet ud af banen, tager Blokhus FC imorgen mod oprykkerne fra Tjørring. Blokhus FC vandt det omvendte opgør i det nordlige Herning med 2-0.

Anfører Peter Tranberg kom på tavlen for første gang i foråret dan han scorede mod AaB II, og det er altid et godt tegn på at tingene begynder at fungere optimalt. Måske på en lidt billig baggrund, men stadig skal der lyde stor ros til spillerne for indsatsen.

Lørdagens modstander fra Tjørring har man kun mødt en gang tidligere i historien, og her vandt BFC med 2-0 på udebane. Martin Vixø (Nu Lindholm IF) scorede begge mål.

Blokhus FC har to tvivlsomme til kampen, nemlig Muhammed Akinci, og målmand Brian Ulstrup. Sidstnævnte testes inden kampen, og man håber at han kan sidde på bænken som reserve for René Bech. Men det er med garanti, at René Bech får sin liga-debut for 1. holdet i morgen, og så sent som i forrige weekend var han blandt de bedste på Serie 1, da de tabte 2-1 til Sæby. Han havde flere rigtigt gode redninger, og holdte Jetsmark inde i kampen.

Muhammed Akinci døjer med en forstrækning i låret, og han er yderst tvivlsom mod Tjørring. Han vil også blive testet kort før kampen.

Gæsterne har et par særdeles spændende brødre i Kenneth og Michael Spring, som iøvrigt er sønner af holdets træner Flemming Spring. På trods af holdets placering i bunden af rækken har førstnævnte Kenneth Spring nettet 11 gange i sæsonen, som må siges at være ganske imponerende.

Kampen spilles endnu engang på Bane 2, da stadion ikke er spilleklar. Kampstart er kl.15.00.