Facebook

Optakt til pokalfodbold

Blokhus FC 001.jpg
09-08-2010

(Foto: Pokalkamp sidste år i NUBI - Blokhus Vikings stod for kulissen)

 

Af Torben Pedersen

Sæsonen blev i den grad skudt igang på bedste resultatmæssige måde, da vi slog Aarhus Fremad i premieren med 3-2, og så endda på deres græs. Men sejren kostede altså også lidt på skadesfronten, idet Kasper Stiller (scannes tirsdag. red.), Christian Overby og Esben Sørensen alle udgik med skader. De sidder alle tre over mod Aars FC, hvilket giver plads til nye ansigter, men på ingen måder uprøvede spillere.

Cheftræner Søren Kusk har efter sin bortvisning i Aarhus, karantæne til pokalkampen. Men han er trods alt manden der har udtaget holdet mod Aars, og han undervurderer ikke modstanderen. Derfor er det også en særdeles kompetent trup han har udtaget til kampen. Ikke mindst bliver det spændende at følge debutant og seneste medlem i truppen, Conor O´Brien fra USA, der træner med holdet mandag aften, men også allerede er blevet testet i en træningskamp.

Vi kan ikke komme udenom at vi er favoritter til kampen, sådan er det at være udehold i pokalen. Og det skal spillerne være klar over, og samtidig smide alt tvivl over bord, og være klar fra første fløjt i Aars, hvor hjemmeholdet formodes at stille med adskillige ansigter, der tidligere har haft Jetsmark Stadion som hjemmebane. Heriblandt de to seneste Casper Zachhau og Jonas Thomsen, mens Phong Dao og Benny Bojer, huserede dengang trøjerne var samme farve som græsset.

Her er optakts-ordrerne fra Aars FC´s cheftræner Jens Peter Hansen:

 - Så ruller bolden igen for alvor. Vi tager fat på efteråret med en kamp i Ekstra Bladet-Cup, hvor vi møder 2. divisionsholdet fra Blokhus. Det er noget af en opgave at starte op med, men omvendt er der tale om en enorm udfordring, som vi skal tage imod med kyshånd. Gæsterne har været ude for en renselsesproces i sommerpausen. Ny træner i Søren Kusk og mange nye unge spændende spillere fra Randers og AaB giver en arbejds- og lærevillig trup. Holdet startede med en sejr i en svær udekamp i Århus, og selv om holdet betalte en dyr pris i form af et par skader, stiller vestkystens stolthed med et meget stærkt hold. Centralt med nummer 10 ligger Peter Tranberg normalt og styrer især holdets offensiv. Der er dygtige spillere i alle kæder, så vi bliver for alvor matchet.
Vi møder med et par træningskampe i bagagen. Pæne resultater og spillemæssigt gode takter bør stive vores selvtillid af. Ej heller i sommerpausen har vi fået forstærkninger, og militærtjeneste, ferier og skader har vanskeliggjort et kontinuerligt træningsforløb. Ikke desto mindre fornemmer vi i truppen en spirende optimisme, og med to tidligere Blokhus-spillere, Jonas Thomsen og Casper Zachhau, på holdet må vi være sat op til tirsdagens kamp. Vi kan spille frit fra leveren, og vi kan især ved en god start på kampen måske få sået uro i gæsternes rækker.
Vi håber på stort fremmøde tirsdag aften kl. 18:30 på Aars Stadion.
 

Læs mere om tirsdagens modstander på www.aarsfc.dk