Facebook

Optakt: Tjørring - BFC

BFC træning.jpg
22-10-2010

 

Af Torben Pedersen

Spillerne var ramt på deres personlige stolthed, da de hjemme tabte til Otterup. Nu er de klar til revanche, og det skal gå udover et andet bundhold, nemlig Tjørring.

Men fejlen ved muligvis at undervurderer modstanderen vil ikke ske igen, og Blokhus FC går på banen i Herning med tavlen vasket ren. 3 point er kravet mod Tjørring, som indtil nu blot har hentet 4 point i 11 kampe. Og sidst holdene mødtes fik Tjørring også en sæk på hele 6-0 i Jetsmark, mens det omvendte opgør, først blev startet og dernæst aflyst pga. vejret, for igen at blive spillet en midtuge aften, med en 2-0 sejr til BFC som følge.

Denne gang satser vi på at spille hele kampen færdig lørdag eftermiddag. Og selvtilliden skal tilbage i truppen, og dem som kender til kvaliteterne ved også at det sagtens kan lade sig gøre. Modsat har Tjørring heller ikke megen selvtillig i bagagen, da de tabte hele 5-0 i Svendborg sidste weekend.

Tjørring har aldrig scoret mod Blokhus FC, og lad det blive ved det. 3 point på kontoen vil betyde at næste hjemmekamp mod Thisted bliver både lokal og topbrag i en og samme kamp. Derfor er missionen i morgen klokkeklar: 3 point.

Kampstart i Herning er kl.15.00 - Seneste nyt fra kampen kan ses på hjemmesiden efter opgøret.