Facebook

Optakt: Varde - Blokhus FC

Simon Enevoldsen profil.jpg
17-09-2010

(Foto: Simon Enevoldsens gode sæsonstart, bliver der brug for mod Varde)

 

Af Torben Pedersen

Datoen var den 20. Marts 2010. På denne dato hentede Blokhus FC senest en sjælden sejr ude mod Varde, og lad da håbe det gentager sig igen i dag. Tilbage i marts scorede Olcay Senoglu kampens eneste mål, der betød den første sejr i Varde siden 2006.

Varde har over sommeren forstærket sig med spændende navne i truppen, og krydret med de i forvejen dygtige spillere, venter der uden tvivl en svær kamp lørdag eftermiddag for Blokhus FC. Samtidig lover DMI at vejret bliver aldeles blæsende, hvilket kun gøres værer ved at komme nærmere vandet, for her tales der af erfaring!.

Jacob Hollænder og Peter Risager er to af de navne som der skal holdes øje med af hjemmeholdets spillere, for det er to hyppige målscorer der ofte står skrevet i statistikken efter spillede kampe. Hos naboklubben Esbjerg fB har Varde også denne sommer hentet en ny ung trio til klubben, og unge spillere fra Esbjerg ved vi taler for kvalitet.

Søren Kusk vil sikkert om dette oplæg sige at, vi ikke skal kigge så meget på modstanderen, men derimod kigge på os selv. Forbedringer fra kamp til kamp skulle gerne kunne ses på det unge hold, som Søren Kusk har formået at spille delvist sammen på meget kort tid. En svær kamp i dag, følges op af nogle svære kampe i streg, og det er nu holdet skal vise hvor de vil placeres i tabellen denne sæson.

Der er kampstart lørdag kl.15.00 i Varde.