Facebook

Optakt: VBK - BFC

Blokhus_FC_009.jpg
14-09-2011

 

Af Torben Pedersen

Weekendens hjemmekamp imod Randers FC, blev som bekendt tabt med 0-1. Men kampen må alligevel have givet selvtillid til en meget ung spillertrup, der med lidt held kunne have stjålet ét point til sidst, imod et hold der er Superligaen værdig.

I aften skal Søren Kusks tropper forsøge at følge op på den kamp, når de gæster Vejle Boldklub Kolding. Mødet med de rødklædte favoritter, bliver samtidig sæsonens første udekamp, hvor faciliteterne er på højeste niveau. Jokri Park i Vejle lever op til kravene i Superligaen, og derfor skal spillerne udover koncentration, også tage glæde med på banen i Vejle, og nyde en kamp under disse rammer.

 

Damgaard vender måske tilbage?

 

Forsvaret leverede en rigtig flot indsats imod Randers FC, og måske er der forbedringer på vej, for Vice-anfører Andreas Damgaard, er muligvis med i aftenens kamp. Også offensivt i weekenden, var der nye folk at spore. Nickolaj Thomsen sæsondebuterede efter en længere skadespause i opstarten, og ligeledes var Dustin Corea også med blandt spillerne på bænken, dog uden at komme i aktion.

 

Endnu en: David vs. Goliat-kamp venter

 

Ligesom i weekenden vil alle odds være imod "Den Blå Bølge", for Vejle Boldklub Kolding er på alle måder foran Blokhus FC på flere parametre. Og Vejlenserne ville ikke kunne leve med pointtab til vores nyoprykkede drenge, og det indikerer vejlensernes cheftræner Nicolai Wael´s udtalelser til deres hjemmeside før kampen også:

 - Vi går ind til kampen som om, det var en pokalkamp. Jeg tør godt sige, at Blokhus FC er et til to niveauer under os. Det betyder, at vi hurtigst muligt skal forsøge at 'kvæle' kampen, og det gør vi ved at lægge et højt pres og stresse Blokhus FC til at lave fejl, så vi kan lukke kampen hurtigt, udtaler cheftræneren således til www.vejleboldklubkolding.dk

Det er så her at vores blåklædte drenge skal modbevise det, og give hjemmeholdet en overraskelse, der vil give udtalelsen bagslag. Alle odds er imod, men det var de også i weekendens kamp på hjemmebane, hvor alle regnede med en snitter...

Der er kampstart i aften kl.19.00, på Jokri Park i Vejle.