Facebook

Orientering om DBU Licens

BFC_Nyhedslogo.jpg
02-05-2012

Som bekendt afgjorde DBU har i går, at Blokhus FC grundet klubbens nuværende stadionforhold ikke opfylder kravene til at opnå den licens, der med virkning fra den kommende sæson er en betingelse for at kunne deltage i 1. division.

Vi må i den sammenhæng erkende, at vores beskedne rammer på Jetsmark Stadion ikke lever op til DBU’s fremtidige standarder for 1. divisionsklubber, og derfor er vi i tæt dialog med Jammerbugt Kommune, som er ejer af Jetsmark Stadion, omkring mulighederne for at udbedre forholdene på stadionet, således det i fremtiden kan leve op til DBU’s krav.

De nuværende planer for forbedringer af forholdene er af DBU’s klublicensudvalg blevet afvist, og som resultat heraf tildeler DBU ikke den nødvendige DBU Licens til Blokhus FC for den kommende sæson.

Vi har i licensansøgningsprocessen haft en positiv dialog med både DBU og Jammerbugt Kommune, og vil efter DBU’s afgørelse fortsætte denne dialog med henblik på at få gennemført de nødvendige tilpasninger i de nuværende planer for Jetsmark Stadion, således de kan accepteres inden for DBU’s nye licenskrav.

Som klub har Blokhus FC 14 dage til at anke DBU’s beslutning, og med den ovennævnte positive dialog i tankerne, er det på nuværende tidspunkt vores klare forventning, at vi kan få løst disse sidste problematikker og således blive licensberettiget til 1. division under de nye skærpede krav.

Med venlig hilsen

Erik Just

Direktør
Blokhus FC