Facebook

Flot afslutning på fodboldåret

a6d171a3fdd6d3ee1a39a8f9847deae51.jpg
09-11-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC rundede lørdag fodboldåret af på fornem vis, da den blå bølge rullede fra Skovbakken med en sikker 5-1 sejr.

Jammerbugt FC's mål blev sat ind af Sead Gavranovic, Nickolaj Thomsen, mens Sonny Jakobsen stod for et fortrinligt hattrick.

Der skulle ikke gå mere end tre minutter i det kolde og grå efterårsvejr inden der kom noget at varme sig på. Sead Gavranovic sendte bolden på tværs i feltet, hvor knivskarpe Sonny Jakobsen dukkede op ved forreste stolpe og dirigerede læderet i nettet til 0-1.

Herfra sad de blåblusede tungt på spillet og den første halve time skulle rundes inden hjemmeholdet Skovbakken blev farlige. Men så blev de tilgengæld også rigtig farlige. Et indlæg endte hos en Skovbakken spiller, som sendte den mod mål, men på stregen afværgede Emil Haucke udligningen.

Minuttet efter var det så i den anden ende at bolden blev afværget på målstregen. Her steg Søren Reese som sædvanligt højest og mødte et hjørnespark med panden, men det blev dog ved lige ved og næsten i denne ombæring.

Få minutter senere blev det alligevel 0-2. Denne gang havde Sead Gavranovic og Sonny Jakobsen byttet roller, da sidstnævnte spillede Sead fri i feltet, hvorfra et godt Jammerbugt FC angreb blev afsluttet med scoring.

Minuttet efter var blev føringen på ny reduceret til et enkelt mål. En forsvarsfejl resulterede i en løs bold midt på Jammerbugt FC's banehalvdel, og herfra blev bolden sendt over et Jammerbugt FC forsvar og keeper ude af position. 1-2 og pludselig var kampen åben igen.

Kort før pausefløjtet var Jammerbugt den tredje scoring milimeter væk, da Sonnny Jakobsen tog sagen i egen hånd og afsluttede en flot solopræstation med at sende bolden på indersiden af stolpen. En aktion som havde fortjent bedre. Det blev dog ved 1-2 i en første halvleg, hvor Jammerbugt FC havde været spilstyrende.

Anden halvleg startede som den første. Tre minutter spillet og Jammerbugt FC havde bolden i nettet. Igen var det Sonny Jakobsen, som havde sidste fod på bolden, da han sendte den hårdt og fladt i nettet efter flot forarbejde af Emil Haucke, som førte an i en stærk Jammerbugt FC kontra. Dermed var det 1-3 og fem minutter senere blev det også 1-4. Sonny Jakobsen fuldendte nemlig sit hattrick, da Jammerbugt FC angriberens bold blev rettet af i feltet og fandt vej til netmaskerne.

Det var angrebskollega og Jammerbugt FC anfører Nickolaj Thomsen som rundede målfesten af med sit mål til 1-5 efter en times spil, og det blev punktum på en flot afslutning på fodboldåret for Jammerbugt FC, der således kunne trille hjem med 1-5, tre point og en velfortjent sejr inden vinterpausen nu venter for den blå bølge.