Facebook

På revanche jagt i Varde

SIF-JFC_Zinck_foelger_kamp.jpg
01-04-2015

Af Thomas Jansen

Årets første udebanetur fører den blå bølge til Varde og Sydbank Stadion, hvor Varde IF byder ind til en svær udekamp.

Sæsonende startede forrygende for Varde IF tilbage i august sidste år, hvor Jammerbugt FC’s kommende modstander lagde ud med 1 uafgjort og 3 sejre i sæsonens første fem kampe, som kun bød på et enkelt nederlag. Den tredje sejr i striben, blev dog den sidste i det efterår. Sejren kom på vores egen bane, Sparekassen Vendsyssel Arena, i en kamp hvor minderne ikke er for gode. Det gælder ikke mindst kampens første halve time, hvor Varde IF sendte bolden i nettet hele tre gange. Det sikrede Varde IF en 3-1 sejr, men siden har Jammerbugt FC’s kommende værter ikke formået at vinde. Det har bragt Varde mandskabet i problemer under stregen, hvor der pt. er seks point til overlevelse.

Varde IF har således ikke hentet en sejr siden det gik ud over Jammerbugt FC , og i den blå lejr respekten for modstanderen intakt inden det går løs Skærtorsdag.

- Det bliver en svær opgave på udebane. Jeg forventer en fysisk kamp med masser af dueller. Sådan er det generelt her i starten af foråret, og meget afgøres af hvem der vil det mest på dagen, forklarer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som trods et forstærket Varde hold tror på endnu en forårssejr.

- Varde spillede i forårspremieren 0-0 mod et Odder hold, som ligger lige under os i tabellen, så det er en god rettesnor for os. De kæmper under stregen, men har fået tilført gode spillere til holdet. Er vi der og præsterer vi, så tror jeg dog fuldt ud at vi vinder. Det er vigtigt at vi bygger på Thisted resultatet. Vi skal tage det positive med fra den kamp, men hænderne  skal ned og arbejdshandskerne på, understreger cheftræneren, der bestemt ikke har glemt nederlaget tidligere på sæsonen.

- Vi tørster efter revanche. Den kamp vi spillede mod Varde, er den værste kamp, mens jeg har været i klubben, og vi vil gøre alt vi kan for at det ikke sker igen. Ingen tvivl om at de vil gøre det vanskeligt for os, men vi går efter sejren. Jeg tror det bliver en god kamp og ser frem til den, slutter Bo Zinck.

Vanskeligt kan det godt ende med at blive. Varde IF har bevist at de har en solid defensiv organisation, idet der ikke er lukket mål i mange af de seneste kamp. Her har 0-0 været et populært resultat, og noget tyder dermed på, at den solide defensiv koster mål i den anden ende også.

Forhåbentlig kan Jammerbugt FC, som kun har misset målrammen i to af sæsonens 16 spillede kampe, finde en vej til netmaskerne, så endnu tre point kan tilføjes kontoen og nederlaget tilbage i august kan sendes i baggrunden.

Om det lykkes, vil vise sig Skærtorsdag kl. 15.00 når den blå bølge ruller ind over Varde.