Facebook

Påsken rundes af i Skive

BFC_-_Skive.jpg
09-04-2012

 

Af Torben Pedersen

I eftermiddag kl.13.00 løber Blokhus FC på banen i Skive, hvor der venter endnu en gyser. Og Kusks tropper er under pres inden kampen.

Efter nederlaget i premieren på eget græs mod Roskide, er der ikke råd til pointtab i Skive, som også er et af mange hold, i den tætte nederste region. Og når netop modstanderen er Skive IK, bliver kampene ofte tætte. Og fysisk vil kampen med garanti også blive i dag, hvor det ser ud til at, vor herre giver banen vand i Skive før opgøret, således de glidende tacklinger kan tages i brug.

Seneste møde mellem klubberne i turneringen, var i tredje spillerunde af 1. Division, hvor Skive var gæster i Pandrup, og tabte 2-1, efter et fremragende comeback fra Blokhus FC, der fik scoret ved Peter Tranberg og Jeppe Østenkær.

Der er kampstart k.13.00 i Skive, til en kamp hvor Blokhus FC sender to busser. Én med spillere, en anden med sponsorer. Og så ved man altid, at der dukker tilskuere op der ved siden af. Så vær forberedt på en hæsblæsende afslutning på denne påske - Det er i Skive kl.13.00 det sker!!

Go´ Kamp.