Facebook

Pak marginalerne, nu skal den sparkes ind på Fyn

Spillerboks.jpg
Der har været udsigt til stolpe ud fra sidelinjen. En udsigt der gerne skulle gerne ændre sig søndag.
20-09-2013

Af Thomas Jansen

Pak madkurven, marginalerne og den blå trøje i bilen, og tag en søndagsudflugt når den blå bælge ruller til Fyn denne weekend.

Der venter nemlig en vigtig kamp mod FC Svendborg i hyggelige omgivelser på Høje Bøge Stadion, hvor der skal gang i målscoren og tre point med hjem.

Trods chancer til at score en håndfuld mål i seneste kamp mod FC Djursland, blev det kun til et enkelt af slagsen. Det rakte til det ene point i 1-1 kampen, og generelt har spillet været til mere i størstedelen af Jammerbugt FC’s kampe denne sæson. Marginalerne har desværre bare ikke været på Jammerbugt FC’s side. Det skulle gerne vende på et tidspunkt, og fortsætter det gode spil, så er der også tro i lejren på, at den lille runde triller ind over stregen mere regelmæssigt.

- I seks ud af syv kampe har vi spillet vores eget spil og det har vi gjort godt. Det skal vi også gøre søndag. Desværre er der ingen garanti for at chancerne sparkes ind. Men indstillingen er der og alle arbejder hårdt for det. Vi leder dog om nogen efter marginalerne må vi sige, fortæller cheftræner Bo Zinck forud for mødet med FC Svendborg, der befinder sig i en lignende situation.

- Ligesom os har Svendborg ikke haft marginalerne med sig, og de har blandt andet haft nogle uheldige pointtab i overtiden. Derfor er det to hold, som efter min mening, ligger forkert i tabellen, og derfor har begge hold også stor brug for tre point. Det er en vigtig kamp, understreger Bo Zinck.

Det er ikke bare en vigtig kamp, men også en svær kamp. Det er nemlig på Høje Bøge Stadion at FC Svendborg henter de fleste af sine point.

- Det er en svær udekamp. Svendborg har forstærket sig i offensiven, og den skal holdes nede hvis vi skal have noget med hjem. Det er et godt hjemmehold, og alle hold har det svært på Høje Bøge. Derfor er de også favoritter på eget græs. Men vi tager af sted efter sejren. Det er helt sikkert, forsikrer Bo Zinck og tilføjer; Den skal bare sparkes ind!

Jammerbugt FC cheftræneren slutter med en opfordring om at tage en søndagstur til Fyn og de fine omgivelser der skal danne ramme om kampen.

- Jeg glæder mig til at besøge Høje Bøge Stadion igen. Det er et af Danmarks smukkeste stadions efter min mening, og det er helt sikkert et besøg værd. Så jeg håber nogle vil gøre en lille tur ud af at tage over og støtte os på søndag.

Den blå bølge triller ind på det hyggelige Høje Bøge Stadion ved middagstid søndag d. 22. september , hvor kampen fløjtes i gang kl. 13.00.