Facebook

Peter Tranberg sikrede Blokhus FC 3 point i overtiden

Peter Tranberg 4.jpg
24-10-2009

 

Blokhus FC   -   Næsby   2-1  (1-0)

1-0 Muhammed Akinci  26. min

1-1 Mark Staal  52. min

2-1 Peter Tranberg  90. min

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: Brian Ulstrup

Forsvar: Lars Mynderup, Torben Andersen, Malthe Guldager, Kasper Stiller ( Ind: Søren Holdgaard) 

Midtbane: Jeppe Østenkær ( Ind: Simon Rosenqvist), Floyd Franks, Peter Tranberg, Muhammed Akinci ( Ind: Daniel Seehausen), Christian Overby.

Angreb: Nickolaj Thomsen.

 

På bænken: René Bech, Søren Holdgaard, Daniel Seehausen, Simon Rosenqvist.

 

Af Torben Pedersen

En fodboldkamp varer normalt 90 minutter + det løse i tillægstid, bortset fra hvis man spiller på Old Trafford, hvor der spilles til hjemmeholdet scorer.

Netop overtidsminutterne fra dommer Henrik Overgaard, udnyttede Blokhus FC til fulde i lørdagens kedsommelige dyst på Jetsmark Stadion. Anfører Peter Tranberg sikrede sejren mod Næsby, i dommerens trejde tillægsminut, på et direkte frispark fra 25 meter. Hvilken afslutning af nr. 10, og hvilken afslutning på en af de mest dræbende 2. halvlege på Jetsmark Stadion i årtier.

Helt realistiske må man dog også være i denne situation, og sige at gæsterne fra Næsby ligeså meget havde fortjent den ene point. Derfor kunne Næsby også være særdeles skuffede efter kampen, som endte på den værst tænkelige måde. Gæsterne brugte ellers alle midler de sidste ti minutter, for at bremse Blokhus FC´s pres. Det kostede adskillige gule kort på den konto.

Forinden havde tilskuerene på stadion (Dem var der iøvrigt stort set ingen af), oplevet en rodet, og kedelig fodboldkamp, der var præget af dårlige afleveringer i massevis. En god understregning af dette kunne læses i folks ligegyldige snakken på stadion, hvor en blandt andet tænkte mere på at, han skulle hjem og pudse vinduer. Så kan det altså bare ikke være spændende på grønsværen.

Planen som Cheftræner Henrik Larsen havde lagt, blev ellers fulgt ganske nøje, da Muhammed Akinci bragte BFC foran efter 26 minutter, med sit første mål for klubben. Han har døjet meget med en forstrækning, som han fik lige da han ankom til klubben, hvorefter han brækkede en knogle i hånden og måtte have hånden i gips i adskillige uger. Men nu er han tilbage, og forventningerne til den tidligere Superliga profil, er ikke små.

Føringen holdt til pausen, hvor der stadig var mange ting der kunne tages op og justeres. Halvlegen var absolut ikke velspillet, men trods alt godkendt med 1-0 føringen.

Efter varm kakao og kaffe i pausen, var de frysende tilskuere atter optøet og klar til 45 minutter mere på stadion. Men set i bagspejlet havde de nok haft den oplevelse foruden, for det var altså ikke kønt.

Specielt starten på halvlegen blev ødelagt, da gæsternes bedste Mark Staal efter 7 minutter af 2. halvleg bankede en drømme kasse i nettet, bag et sagesløst forsvar og målmand. Det var lidt som om at luften her gik af ballonen, og selvtilliden virkede lagt fra i top hos spillerne.

I fraværet af Quincy Antipas og Martin Vixø i angrebet, betød det samtidigt at man ikke havde så mange offentsive muligheder på bænken.

Gæsterne havde løbende sammen med hjemmeholdet flere chancer, men skarpheden manglede i den grad i begge ender. Næsby-keeperen gjorde ellers hvad han kunne, for at følge op på ugens diskuterede Dida-situation i Champions League. To gange i træk smed han således bolden midt ud i feltet blandt venner og fjender, og skabte panik og kaos, efter han ellers i begge situationer var kommet godt ud til nogle okay indlæg fra Daniel Seehausen.

Det kostede dog ikke for Næsby - Men det gjorde det i dommerens overtid!!... Frispark fra 25 meter - Anfører Peter Tranberg gør klar - Han går til bolden og sparker - Og.... Måååååålllll..... og 2-1 til Blokhus FC i 93. minut.

En kamp der skal glemmes ret så hurtigt, og kun huskes som 3 varmende point på en kold efterårsdag i Pandrup.

Tillykke drenge med sejren - Og tak Peter Tranberg.