Facebook

Peter Tranberg stopper som salgschef i Jammerbugt FC

4e02d896befcf51aed4e02187dd1211e.jpg
02-12-2016

Af Thomas Jansen

Efter tre år som salgschef i Jammerbugt FC har Peter Tranberg valgt at takke ja til nye udfordringer og stopper således i Jammerbugt FC med udgangen af året.

- Det har været tre spændende år med både sejre og nederlag, på og uden for banen. Mest af alt har det været en fornøjelse at arbejde sammen med en masse gode mennesker, som vil klubben det bedste. Men nu er tiden inde til noget nyt for mig. Jeg er ganske enkelt blevet tilbudt en udfordring, som jeg ikke kunne sig nej til. En salgsstilling i virksomeden Trackunit, som er inde i en spændende udvikling, forklarer Peter Tranberg, og takker for tiden i Jammerbugt FC.

- Jeg vil gerne sige en stor tak for samarbejdet til alle i og omkring klubben, samt til alle de trofaste sponsorer, som støtter klubben. Jeg har tilbragt mange år i Jammerbugt FC inden for kridtstregerne også, og derfor vil jeg naturligvis følge holdet fremadrettet.  Jeg ser blandt andet frem til at følge den nye bestyrelses arbejde. Det er en bestyrelse med nogle spændende ideer og visioner for klubben, og som gerne tager arbejdshandskerne på, siger Peter Tranberg.

I Jammerbugt FC’s bestyrelse havde man gerne set Peter Tranberg kunne fortsætte med at følge klubben indefra, men må nu i stedet i gang med en vurdering af, hvordan holdet sættes bedste muligt fremadrettet, og her er en del af løsningen allerede på plads.

- Det var ikke ligefrem i vores planer, at Peter ikke skulle være her i det nye år, og vi er naturligvis ærgerlige over at miste vores salgschef, som også har haft andre kastetter på. Men vi ønsker naturligvis Peter held og lykke med de nye udfordringer i en spændende Pandrup virksomhed, fortæller bestyrelsesformand Bøje Holmsgaard Lundtoft, og tilføjer

- Nu skal vi i bestyrelsen sætte os sammen og se på, hvilken organisationsmodel, der tjener klubben bedst muligt i fremtiden. En del af løsningen er dog allerede på plads, idet Søren Larsen og Palle Steen Holmbech fra vores bestyrelse, kommer til at varetage opgaverne omkring sponsorater og erhvervsnetværk. De har begge både kompetencer, erfaring og netværk til at tage sikker hånd om opgaven.

Søren Larsen er 50 år, bosat i Pandrup og ansat hos KN Rengøring.
Palle Steen Holmbech er 39 år, bosat i Hune og partner i Feriepartner Blokhus.