Facebook

Plads i oprykningsspil kan sikres lørdag

bo.jpg
20-10-2017

Af Thomas Jansen

Lørdag eftermiddag gælder det formstærke Odder IGF hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena og her har Jammerbugt FC matchbold i forhold til at sikre sig en af de eftertragtede billetter til forårets oprykningsspil.

Det har været målsætningen fra dag et i efterårssæsonen, at en top fire placering og dermed en plads i oprykningsspillet skulle bookes inden vinterpausen, men at holdet på nuværende tidspunkt skulle indtage førstepladsen i tabellen, havde ingen turde drømme om.

Men med ikke mindst hårdt arbejde og et stærkt fællesskab står de blåblusede nu med det ene ben i oprykningsspillet og nu skal alt sættes ind på, at det andet følger med – og det meget gerne allerede lørdag.

- Vi har glædet os utroligt meget til den kamp. Vores præstationer dette efterår har bragt os i en position, hvor vi nu er meget tæt på at kunne sikre os en plads i forårets oprykningsspil. Det kan vi være både glade og stolte over. Det er en stor præstation, som ingen vel havde forventet forud for sæsonen. Men det er også noget, som vi har arbejdet utroligt hårdt for de seneste måneder, og nu er det vigtigt, at vi får det arbejde gjort færdigt, understreger cheftræner Bo Zinck forud for opgøret hjemme mod Odder IGF.

Et hurtigt kig på tabellen fortæller, at der lørdag er tale om et opgør mellem top og bund. Men ved første øjekast afslører tabellen ikke hele historien. Odder startede nemlig sæsonen med en pointstraf på minus seks point og havde det ikke været således, ville Odder faktisk have spillet med om pladserne i oprykningsspillet på nuværende tidspunkt. Så det er ikke noget bundhold, der gæster Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag eftermiddag og Odder mandskabet har da også vundet de seneste tre kampe.

- Der venter os en svær kamp mod et meget dygtigt og rutineret divisionshold med en dygtig træner i spidsen. Det er i den sammenhæng værd at huske på, at havde det ikke været for en pointstraffen, så havde Odder altså også spillet alvorligt med i topppen lige nu, minder Bo Zinck om og lægger ikke skjul på, at han har stor respekt for lørdagens modstander.

To gange tidligere i dette efterår har Jammerbugt FC og Odder IGF krydset klinger. En gang i turneringen og en gang pokalen. Begge gange har der været tale om tætte opgør langt ind i kampen, men begge gange har Jammerbugt FC også sejret til sidst, med en samlet målscore på 5-0. Denne gode statistik har Jammerbugt FC cheftræneren i sinde at bygge videre på lørdag.

- Grundet pointstraffen og karantæner i starten af sæsonen har det været et lidt turbulent efterår for Odder, men med sejre i de seneste tre runder, er det altså også et formstærkt mandskab, vi skal op imod, anerkender Zinck, der dog også selv står i spidsen for et hold i form. Derfor er troen på egne evner og på sejr også stærk.

- Vi er på hjemmebane og netop det er også en af grundene til, at vi glæder os særligt meget. Her på eget græs har vi været virkelig stærke og for udeholdene er vores hjemmebane altså ikke noget nemt sted at komme. Så vi skal ud og levere den energi, power, dynamik og ærgerrighed, som vi plejer her på Sparekassen Vendsyssel Arena. Gør vi det, har vi gode chancer for at lykkes. Vi har troen på os selv og vi glæder os som sagt helt vildt til at spille denne kamp, hvor vi kan sikre oprykningsspillet på eget græs. Nu skal vi arbejde hårdt for at gøre tingene færdige. Det er det, vi er fokuseret på lige nu, understreger Bo Zinck med vanlig fast stemme og et blik, der er så fokuseret, at der ikke kan være nogen tvivl om, at de blå mener det, når de siger, at de vil sikre sig billetten til oprykningsspillet lørdag.

Det er kl. 15.00 d. 21. oktober, at der er kick off på Sparekassen Vendsyssel Arena, når Jammerbugt FC udfordrer Odder IGF.